ANNONSØRINNHOLD
Norgesmesterens 5 trinn til den perfekte arbeidsbuksen

Fem trinn til den perfekte arbeidsbuksen

05-10-2018 12:38:06

1. Velg arbeidstøy ut fra hvordan arbeidsdagen ser ut

Hvordan er arbeidsdagen din? Hver av våre buksefamilier – RuffWork, FlexiWork, AllroundWork og LiteWork – er dedikert til ulike arbeidsformål og klimaer. Velg den familien som passer deg best.

2. Størrelse er viktig

Størrelse er viktig, kanskje viktigere enn du tror. Det er lurt å alltid prøve buksen på og vær kravstor når det gjelder passform. Det handler ikke kun om komfort, men også sikkerhet og ergonomi. Snickers Workwear har 41 lagerførte standardstørrelser og 30 ekstra størrelser som kan spesialbestilles. Om noe ikke føles perfekt, spør i butikken.

3. Velg arbeidstøy med funksjoner som passer dine behov

Hva har du i lommene og hva bærer du? Velg en modell med egenskapene du trenger, om du trenger hylsterlommer eller ikke.

4. Viktig å velge arbeidsklær i henhold til reglene

Er det regler og forskrifter på din arbeidsplass? Hvilke krav stiller de til arbeidstøyet? Trenger du synlighetsplagg eller kanskje ID-kortholder?

5. Sist, men ikke minst – stil

Ikke glem stil. Det å se profesjonell ut er viktig. Førsteinntrykket er det som varer. Velg ditt favoritt design og farger, og glem ikke å se på våre matchene overdeler.

PS: Ta med et par nye kneputer hver gang du kjøper ny bukse. Om du arbeider mye på knærne er det viktig å ta en titt på kneputene med jevne mellomrom for å se om de holder mål.