loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
LÆR MER: Spennende fagseminar i Oslo 6. juni.
LÆR MER: Spennende fagseminar i Oslo 6. juni.

Fagseminar om vannbåren innovasjon

/ 2018-05-16 10:42:46

Sentrale bransjeorganisasjoner inviterer alle som er interessert i innovasjon innenfor vannbårne varmeløsninger til faglig påfyll i Oslo 6. juni.

Bak formiddagsseminaret står VVS-foreningen, Rørentreprenørene Norge, Norsk Fjernvarme, Norsk Varmepumpeforening, Norsk Bioenergiforening og Norsk Varmeteknisk Forening.

Seminaret arrangeres i Multiconsults lokaler i Oslo onsdag 6. juni, og avsluttes med lunsj.

Varmeanleggene endrer seg

Måten vi bygger varmeanlegg endrer seg. Utbyggere er ute etter å bygge boliger med oppvarmingsløsninger som både oppfyller myndighetskrav og gir driftssikre løsninger.

Varmeanlegg uten fordelingsrør høres utenkelig ut, men det bygges og det fungerer.

Bruk av varmt tappevann

Seminaret tar for seg hvordan bruk av varmt tappevann som energibærer kan gi enklere og rimeligere varmeløsninger i leilighetsbygg.

Arrangørene har invitert flere selskaper som leverer løsninger for dette og rørleggerbedrifter som har regnet på dem. Seminaret er en god mulighet til å sette seg inn i en løsning som stadig flere entreprenører etterspør – og stille spørsmål til dem som kan mest om hvordan de fungerer.

Ny rapport om baderom

I starten av møtet presenteres det også en helt ny rapport om hvor stor andel av varmebehovet i en leilighet baderommet står for – basert på reell bruk. Her røper arrangørene at andelen er langt høyere enn de normerte verdiene som byggteknisk forskrift (TEK17) legger til grunn.

Se hele programmet og meld deg på her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse