loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Mange rørleggere er ikke flinke nok til å sette seg inn i Enovas støtteordninger og snakke med kundene om dem, tror fagsjef energi og miljø i Rørentreprenørene Norge, Eli Heyerdahl Eide. (Foto: Rørentreprenørene)

Rørleggerne bør informere om tilskudd

Synnøve Prytz Berset / 2016-04-18 08:32:51

Det er avgjørende at rørleggerne aktivt informerer om støtteordninger, sier Eli Heyerdahl Eide i Rørentreprenørene Norge.

Ifølge fagsjef energi og miljø i Rørentreprenørene Norge, Eli Heyerdahl Eide, er det viktig at rørleggerne tar initiativ for at kunden skal velge fremtidsrettede energiløsninger.

– Det er helt avgjørende i fremtiden at rørleggerbedriften er aktivt inne og informerer om hvilke støtteordninger som finnes. Vannbårne systemer er for eksempel dyrere enn elektrisk, men du får det du betaler for, og du får også god støtte fra Enova om du velger støtteberettigede løsninger.

Penger å spare

Fagsjefen påpeker at på mindre anlegg trenger du ikke engang å søke støtte. Du kan i etterkant dokumentere de utgiftene du har hatt.

–  Det er viktig å synliggjøre disse rabattene og hva det medfører for kunden. Her er det mye penger å spare. Rørleggerbedriftene som er best på å synliggjøre fremtidens energiløsninger og støtteordninger er de som vil ligge best an i fremtiden, sier hun.

Best i klassen

Forrige uke ble rørleggerfirmaet K. Lund kåret til Årets Enovatilskudd-bedrift på grunn av sitt arbeide med å promotere fremtidsrettede energiløsninger.

– K.Lund har vært kjempeflinke til dette, så det er flott at de får en påskjønnelse for det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse