loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Fra venstre: Hugo Aasberg, produktsjef LK, Ole Andreas Valnes, produktsjef Varme BD og Lars-Petter Olsen, daglig leder LK

LK Systems tilbake hos Brødrene Dahl

/ 2016-04-08 07:05:52

 – Naturlig å få LK inn i vårt sortiment, sier produktsjef for varme Ole Andreas Valnes i Brødrene Dahl.

Brødrene Dahl begynner i disse dager å markedsføre og distribuere LK Systems brede sortiment av tappevanns- og gulvvarmesystemer. Etter at avtalen var klar sommeren 2015, har det vært mange forberedelser for begge parter gjennom høsten. Nå er man klare for å videreføre LKs sortiment via det landsdekkende salgs- og distribusjonsnettverket til Brødrene Dahl.

– Produktene har siden midten av 2000-tallet vært solgt direkte til rørleggbedrifter og VVS entreprenører. LK hadde i årene før dette solgt via grossistene, men med synkende etterspørsel fra kundene valgte grossistene bort LK fra sine hyller, sier Lars-Petter Olsen i LK Systems.

– De siste årene har derimot LK utviklet produkter som har blitt godt mottatt og vi har nå opparbeidet en sterk kundemasse på våre systemer, fortsetter han.

– Denne kundemassen ønsker vi å beholde ved bl.a. å sikre leveringspresisjonen til deres prosjekter, hvilket er en stor utfordring når man benytter eksterne transportører. Dette var det sterkeste motivet for at vi ønsket et samarbeid med en landsdekkende VVS-grossist og med Brødrene Dahl på laget vil våre kunder få en god tilgjengelighet til våre varer og en forutsigbarhet i hverdagen, sier Olsen.

– Vi har kunder som bruker LK i dag og for å innfri i forhold til vårt mål om å gjøre det enklere for våre kunder var det naturlig å få LK inn i vårt sortiment, sier produktsjef for varme Ole Andreas Valnes i Brødrene Dahl.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse