loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
KUNDEKVELD: Faglig leder Espen Kvarud gir råd og veiledning til Arne Heimdahl. Foto: Jan Erik Røine.

- Strømprisen kommer til å gå opp

Jan Erik Røine / 2016-10-13 23:37:18

Nore VVS i Oslo vil gjøre det enklere for forbrukerne å velge moderne varme- og energiløsninger.

Mange er ikke klar over hvilke alternative oppvarmingsløsninger som finnes, eller tror at vannbåren varme, varmepumpe og solfangere er komplisert, vanskelig og ikke minst kostbart. Det ønsker VB i Oslo, Nore VVS, å gjøre noe med.

Dyrt og komplisert? Nei, da

Onsdag kveld inviterte daglig leder Ben Schreier og gjengen i Nore VVS lokalbefolkningen på Nordstrand i Oslo til kundekveld. Tema for kvelden var oppvarmings- og energiløsninger.

Ben Schreier, Nore VVS FIKK RÅD: Daglig leder Ben Schreier i samtale med en av deltakerne på kundekvelden.

– Vår erfaring er at mange velger bort oppvarmingsløsninger med teknologi som varmepumper, vannbåren varme og solfangere fordi det høres dyrt og komplisert ut. Når vi forteller om den rivende utviklingen som har skjedd teknologisk og muligheten for støtte via Enova, velger stadig flere fornybare løsninger som både sparer pengeboka og ikke minst miljøet, forteller daglig leder Ben Schreier i Nore VVS.

Dyrere strøm

Et dusin energiinteresserte kunder møtte opp for å høre innlegg av tidligere styreformann i Svensk Solenergi, Lars Andrén og daglig leder Marcus Kanewoff i Free Energy, og få tips om hva de kan gjøre for å redusere strømregningen.

– Målet med disse kundekveldene er å bli en varmepumpeleverandør i vårt nærområde. Innen 2020 skal all fossilt brensel bort. I tillegg er jeg overbevist om at strømprisen kommer til å gå opp. Mitt ønske er at vi skal bygge oss opp innen varmeteknikk. Det er noe gutta liker å jobbe med. Da koser de seg, forteller Schreier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse