loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NIBE lanserer nå den inverterstyrte bergvarmepumpen NIBE F1155/F1255 i mellomstørrelsen 3-12 kW.

En etterspurt bergvarmepumpe

/ 2016-04-22 11:42:00

NIBE lanserer en ny inverterstyrt varmepumpe i mellomstørrelse. – Den nye mellomstørrelsen dekker et klart behov innen rehabilitering og nybygg, sier Peter Brandt Kjelsen i ABK.

For 10 år siden var NIBE de første på markedet med inverterstyrt bergvarmepumpe. Når de nå lanserer en ny inverterstyrt bergvarmepumpe, NIBE F11/F1255 i mellomstørrelsen 3-12 kW, er de oppe i totalt seks ulike inverterstyrte bergvarmepumper.

Ifølge NIBE er etterspørselen og behovet for en inverterstyrt bergvarmepumpe i denne størrelsen stort blant mellomstore boliger både ved rehabilitering og for nybygg.

– Den nye mellomstørrelsen dekker et klart behov innen rehabilitering og nybygg, sier markedskoordinator i ABK, Peter Brandt Kjelsen, i en pressemelding.

ABK og NIBE har store forventninger til salget av den nye modellen.

– Nye NIBE F1155/F1255 utnytter gratis, fornybar energi lagret i grunnen på en stille og effektiv måte og sørger for et behagelig og sunt inneklima. Varmepumpen kan kobles til internett via NIBE Uplink for ekstern styring og kontroll, uansett hvor man befinner seg, sier salgssjef for NIBE i ABK, Kent Willén, som også kan fortelle at de allerede opplever stor interesse fra kundene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse