loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
PLANENE KLARE: VA Tour har planene klare for 2019 og 2020. Bildet er fra et av årets arrangementer. (Foto: VA Tour)
PLANENE KLARE: VA Tour har planene klare for 2019 og 2020. Bildet er fra et av årets arrangementer. (Foto: VA Tour)

VA Tour også i Nord-Norge

/ 2018-10-04 10:56:30

VA Tour Norge vil etablere seg som en fast møteplass for VA-bransjen. Neste år blir det Nord-Norge.

VA Tour Norge ble arrangert for første gang i mars 2018 på fire steder. Da ble fasiten 19 utstillere og rundt 700 næringsbesøkende fra kommuner, grossister, entreprenør- og konsulentforetak.

Bodø og Tromsø i 2019

– Vi er svært stolte av å kunne presentere nyheten om at VA Tour Norge 2019 kommer til Nord-Norge og skal arrangeres på to steder – i Bodø (26. april) og i Tromsø (24. april). Vi er veldig fornøyde med resultatet fra årets VA Tour, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS produsentene VVP, som er en av arrangørene av VA Tour Norge.

Møteplass for VA

Målet med VA Tour Norge er å skape regionale møtesteder rundt om i Norge, der alle de som jobber med VA kan komme og treffe sine leverandører, se alle produktnyheter og dessuten få en kunnskapsoverføring gjennom VA Tour Norges seminarprogram.

Planen er også å forsterke VA Tour Norge som et sted for opplæring og kompetanseutveksling gjennom  seminrarer med aktuelle tema.

Sør til nord i 2020

Bjarne Haugland i VVP har også planen klar for 2020:

– I april 2020 kommer VA Tour Norge til å arrangeres på seks steder fra sør til nord: Kristiansand, Oslo, Bergen, Trondheim, Bodø og Tromsø. Da regner vi med at VA Tour vil ha blitt en etablert og naturlig møteplass for hele bransjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse