loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Morten Lerengen, VA-sjef i Heidenreich.
NY VA-SJEF: Morten Lerengen får ansavret med å lede de ny opprette salgsavdelingen på VA i Heidenreich. Foto: Heidenreich.

Heidenreich skiller ut VA

Jan Erik Røine / 2017-01-16 11:59:30

Morten Lerengen blir ny VA-sjef Norge.

Heidenreich skiller VA og VVS. Fra 1. mars vil grossisten drifte to separate salgsorganisasjoner. Det opplyser salgs – og markedsdirektør i Heidenreich, Inger Nerdrum til Rørfag.

Les også: Heidenreich tror på vekst i 2017

Videre har Heidenreich utnevnt Morten Lerengen (bildet) til ny VA-sjef og vil fra 1.mars lede salgsorganisasjonen i Heidenreich på VA. Lerengen kom til Heidenreich i 2016 etter 13 år som salgssjef i Høiax.

– Jeg gleder meg til å komme i gang. VA er et veldig interessant marked og vi legger opp til en bra satsing. Min jobb blir å tilrettelegge og skape trygghet gjennom å bygge opp kompetansen. Det jobber mange flinke og ikke minst engasjerte mennesker i Heidenreich, så dette tror jeg blir veldig bra, sier Lerengen til Rørfag.

Bygger opp internt

– Teamledere settes inn fra eksisterende stab som skal jobbe ut fra definerte VA-soner. Det gjøres i dag en fremragende jobb ute på Heidenreich sine avdelinger med tung faglig kompetanse innen VA. Nå legges det enda større trykk på å bygge opp et sterkere VA-miljø internt i Heidenreich, fremhever Nerdrum.

Les også: Derfor sluttet Nerdrum i Comfort

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse