loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Fagrådets daglig leder Cato Karlsen gleder seg til å møte bransjen under Våtromsdagene 8. og 9. september. – Vi har bare 100 plasser, så det er bare å melde seg på, sier han. Foto: Monica Krogstad, FFV.

Slik blir årets Våtromsdager

Jan Erik Røine / 2016-06-03 14:09:41

Hovedfokus på rehabilitering av våtrom.

Høstens store eventyr for våtromsbyggerne arrangeres for sjuende gang på Quality Hotel Mastemyr 8. og 9. september. Det er kun 100 plasser.

Tema for årets konferanse er «Rehabilitering av våtrom fra A til Å».

– Grunnen til fokus på rehabilitering er at vi erfarer at mange trenger bistand til å planlegge disse prosessene. Dessverre gjennomføres mange våtromsrehabiliteringer uten tilstrekkelig dokumentasjon. Vi skal engasjere, provosere og komme med mange svar, sier daglig leder i Fagrådet for våtrom, Cato Karlsen i en pressemelding.

Valget av temaet kommer som følge av at FFV årlig mottar flere tusen henvendelser fra forbrukere og bedrifter. Svært mange av disse henvendelsene dreier seg nettopp om spørsmål knyttet rundt manglende dokumentasjon.

– Vi ser et stort behov for å bistå bransjen med å hjelpe til å få dette på plass. Dokumentasjon skal i dag være en del av leveransen. Å tenke gjennom jobben før du starter gir også bedre resultat for bedriften. Jeg ønsker at flere skal se nytten av Våtromsnormen i arbeidet med dokumentasjon, sier Karlsen.

Spennende temaer

Deltakerne vil få faglig påfyll innen mange områder. Her kan nevnes sopp/råte, teknisk forskrift, fallproblematikk storformat og produktdokumentasjon.

I år vil utstillingen flyttes inn i forelesningslokalene og gjøre den til en del av arrangementet. Det er kun plass til 12 utstillere, og plassene er snart fylt opp.

Utstillerliste og program vil være tilgjengelig på arrangementets egen webside rundt 15. juni og blir oppdatert fortløpende. Fristen for påmelding er 15. august.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse