loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
STOR LEVERANSE: Grohe, her ved landsjef Ole Christian Mork (innfelt), skal levere baderomsinnredningen til Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger.

Stor hotellkontrakt til Grohe

/ 2017-01-24 08:31:59

Grohe skal levere baderomsinteriøret til 364 rom på Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger.

Europas største produsent av sanitærutstyr skal levere baderoms-interiøret til revitaliseringen av det tradisjonsrike Stavanger-hotellet som gjenåpnes i løpet av 2017. Kvalitet og design var blant de viktigste kriteriene for valget av Grohe.

Flere anerkjente leverandører konkurrerte om oppdraget som omfatter levering av sanitærteknikk til alle baderom. Hotellet har 364 gjesterom og Grohes interiør ble valgt til samtlige.

Brødrene Dahl er grossist for leveransen og Roxell ansvarlig for installasjonene.

Kombinerer design og kvalitet

Ombyggingen av hotellet er et samarbeidsprosjekt mellom Rezidor Hotel Group og KLP. Til tross for at flere rimeligere aktører deltok i anbudsprosessen, var kvaliteten og designet på Grohes produkter det avgjørende når valget av leverandør på sanitærteknikk falt på dem.

Camilla Songe-Møller i Link Arkitektur Stavanger, som er prosjektansvarlig for utformingen av hotellet, begrunner valget av Grohe som sanitær-leverandør med Radisson Blus ønske om å tilby gjestene sine produkter av høy kvalitet.

–Grohes serviceordninger knyttet til alt det praktiske gjør at produktene egner seg veldig godt på hotellet. Både produktforsikringen og den raske servicen er et stort pluss. I tillegg har produktene god, klassisk design og en coating som gjør at fingermerker ikke setter seg. Med andre ord en perfekt kombinasjon av kvalitet og design, sier Songe-Møller.

Satsingsområde

Også landsjef i Grohe Norge, Ole Christian Mork, er fornøyd med tildelingen. Større næringslivskontrakter blir nemlig et viktig satsningsområde for Grohe i årene fremover.

– Det er veldig hyggelig at Grohe kom best ut av totalvurderingen som ble gjort i forbindelse med restaureringen av Radisson Blu Atlantic Hotel. Produktene våre har lang levetid og holder god kvalitet. Det betyr blant annet at merkostnader knyttet til reparasjoner og vedlikehold reduseres. I tillegg håper og tror jeg produktene våre vil bidra til et ekstra hyggelig hotellopphold for hotellets gjester, sier Mork.

 

3 svar til “Stor hotellkontrakt til Grohe”

 1. Baard Aas sier:

  Er denne leveransen gått via rørleggerfirma eller direkte til hotellet.

 2. Ole Christian Mork sier:

  Hei,
  Atlantic prosjektet er blitt levert helt ordinært gjennom verdikjeden.

  Hilsen Ole Christian Mork
  Country Manager GROHE Norge

 3. Arne Kongsnes, nettredaktør Rørfag sier:

  Vi har oppdatert saken med denne opplysningen:

  Brødrene Dahl er grossist for leveransen og Roxell ansvarlig for installasjonene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse