loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Nå rulles varene ut fra Brødrene Dahls imponerende lager på Langhus. Christian Schaefer og Frode Tofte fra Laufen vil ta norske markedsandeler i tett samarbeid med Miriam Kristiansen og Anne Grethe Lunde i BD. (Foto: Brødrene Dahl)

Bringer design til norske baderom

/ 2016-05-12 07:00:44

I samarbeid med Brødrene Dahl skal den sveitsiske produsenten Laufen introdusere sin innovative design av baderomsmøbler og sanitærutstyr til norske kunder.

Den sveitsiske kvalitetsprodusenten av sanitærutstyr og baderomsmøbler etablerer seg nå i det norske markedet. Ifølge daglig leder i Laufen, Christian Schaefer, har de store forventninger til satsningen i Norge.

– Vi betrakter Laufen som en spennende, ny aktør i Norge. De har stor erfaring med å tilpasse seg nye markeder, og vil være med på å løfte standarden på norske baderom, sier Anne Grethe Lunde, markedssjef VVS i Brødrene Dahl.

Innovasjon og kvalitet

På det internasjonale markedet er Laufen en stor aktør med 150 års erfaring. De er spesielt kjent for innovasjon og kvalitet, og samarbeider blant annet med kjente designmerker som Alessi og Kartell. Laufen har utviklet den nordiske serien Kompass for det skandinaviske markedet, som er tegnet av danske HAYs designer Hee Welling.

– Når vi velger å gå inn i nye markeder et det helt avgjørende at vi forstår og tilpasser oss de lokale mekanismene. Norske forbrukere er både kvalitets- og designbevisste, og derfor skal vi tilby produkter med nordiske linjer og uttrykk, forklarer Schaefer.

– Dessuten vil vi med BDs logistikk og nettverk kunne nå kundene fra dag én. Det er helt vesentlig for resultatene at vi har samarbeidspartnere som forstår potensialet i våre produkter, og som bidrar til å øke kjennskapen til merkevaren.

Effektiv etablering

Laufen var først ut med å utvikle vegghengte toalettskåler og har produsert sanitærutstyr i porselen siden 1892.

I 2014 ble VVS Marketing i Drammen kjøpt av Laufen, og salgsorganisasjonen har dermed god og etablert kunnskap om det norske markedet.

– Samarbeidet mellom Laufen og BD fører til en effektiv etablering. Logistikken er ivaretatt over hele landet, og vi når de aktørene vi ønsker. Vi har store forventninger til mottagelsen av produktene våre, og gleder oss til å få varene ut av lager, avslutter Christian Schaefer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse