loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
sortimo tyveri

Slik unngår du innbrudd i bilen

/ 2018-11-27 21:19:25

Innredningsspesialisten Sortimo setter en stopper for tyveri fra varebilen din.

Risiko for tyveri fra varebilen er en del av hverdagen til mange håndverkere, installatører og servicefolk – og ifølge Statistisk Sentralbyrå er det anmeldt over 9000 innbrudd fra kjøretøy i 2017. Europas førende leverandør av innredning til varebiler, Sortimo, møter utfordringen og har utviklet flere produkter som skremmer vekk tyvene fra varebilen din.

Dyrt verktøy tiltrekker tyvene

Som regel er det dyrt verktøy, el-verktøy og elektronisk utstyr som gjør varebilen til et opplagt mål for tyvene.

– Det kan fort bli dyrt hvis tyver får adgang til varebilen din. I tillegg til utgifter tilknyttet til erstatning og utbedring av skader er det også flere kostnader i forhold til tapt arbeidsfortjeneste, selvrisiko og tid som blir brukt til å reparere skader og kjøpe nytt verktøy. Vinningskriminalitet påfører både samfunnet og de som blir rammet store kostnader, forteller Ole-Andreas Pettersen, Country Manager i Sortimo Norge.

Sortimo som er Europas førende leverandør av innredning til varebiler har derfor utviklet flere produkter som forebygger og hindrer tyveri fra varebilen:

– Vi har produkter i alle prisklasser som sikrer varebilen mot tyveri. Det gjelder både fysiske, mekaniske og elektroniske sikringsløsninger, forteller Ole-Andreas Pettersen og understreker viktigheten at man også skal være oppmerksom på å parkere varebilen et sikkert sted.

Gjør det vanskelig for tyven

Jo lengre tid tyven skal bruke på å få adgang til varebilen, desto bedre. Pettersen forklarer:

– Med et sikkerhetsgitter er det snakk om en holdbar tyverisikring som kan lages spesifikt til den enkelte varebilen. Gitteret sender både et visuelt budskap til tyven, om at adgangen til varebilen er begrenset, samtidig som det beskytter varerommet i bilen.

Ifølge Pettersen er et robust design med på å skremme vekk tyven fra å forsøke å gjøre innbrudd i varebilen. Derfor har Sortimo også utviklet både utvendige- og integrerte låser.

– Sortimos integrerte låser fungerer uavhengig av bilens eksisterende låser. Dette sikrer at tyven ikke kan komme inn i bilen gjennom bilens svakheter, som eksempelvis sentrallåsesystemet.

Sikre deg med riktig innredning

Hvis uhellet skjer og tyven får adgang til varebilen kan man oppnå høyere innvending sikkerhet ved å installere ekstra låsesystemer i skuffer og skap, eller en alarm med romføler. Pettersen forklarer:

– Sortimos Defa-alarmsystem er verdens mest intelligente bilalarmsystem som gjør det enda vanskeligere å stjele fra eller ødelegge varebilen. En kraftig blinkende blå LED på innsiden av frontruten forteller potensielle tyver at bilen er utstyrt med alarmen. Enheten har også et sensorsystem som registrerer når noen forsøker å knuse glassrutene på bilen. Dette utløser også en høy sirene.

– Alarmen kan også settes opp til en GPS-enhet og gi kunden en beskjed på SMS når alarmen har gått av. I tillegg til alle produktene som kan hjelpe til med å redusere tyveri, så anbefaler vi også at alle merker verktøyet sitt med firmanavn og telefonnummer så politiet kan identifisere det i tilfelle uhellet skjer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse