loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
VINNER 2017: I fjor var det byggmester Sveinung Tofteland som kunne smykke seg med tittelen Norges Hyggeligste Håndverker.
VINNER 2017: I fjor var det byggmester Sveinung Tofteland som kunne smykke seg med tittelen Norges Hyggeligste Håndverker.

Kårer Norges hyggeligste rørlegger

/ 2018-04-23 09:00:11

Kjenner du Norges hyggeligste rørlegger. Kåringen «Norges Hyggeligste Håndverker» utvides i år med flere kategorier.

Nordmenn elsker oppussing og flere undersøkelser viser at vi er fornøyde med håndverkerne. I år utvides derfor konkurransen «Norges Hyggeligste Håndverker» til flere kategorier.

I 2017 kåret håndverkerbransjen for første gang Norges hyggeligste håndverker. Kampanjen skapte enormt engasjement landet rundt, og i år kårer vi i tillegg en vinner i underkategoriene maler, elektriker, rørlegger, snekker/tømrer, murer, lærling og andre bransjer.

Konkurransen Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra Dipper og Mittanbud og gjennomføres i samarbeid med BNL, Mesterbrev, Volkswagen Nyttekjøretøy, TOOLS, Jotun, Boligmessen, Loyds, Hultafors og Epoq. Målet med konkurransen er å skape stolthet og positivt engasjement for håndverkeryrket.

Positiv oppmerksomhet

– Det finnes så mange hyggelige og dyktige håndverkere der ute som fortjener positiv oppmerksomhet, sier jurymedlem i Norges Hyggeligste Håndverker, og politisk rådgiver i Byggenæringens landsforening, Anette Ramstad.

Her kan du nominere din kandidat til Norges hyggeligste rørlegger.

I fjorårets konkurranse kom det inn hundrevis av fantastiske historier om håndverkere som strekker seg litt lenger for at kundene skal bli fornøyde. Nominasjonene ga historier om håndverkere som møter kundene med ydmykhet og engasjement.

– Vi vet at det finnes utrolig mange håndverkere der ute som strekker seg langt for kundene sine. Derfor er det så hyggelig at det i fjor kom inn så mange gode historier som viser frem alle de dyktige og engasjerte håndverkerne vi har rundt om i landet. Nå blir det utrolig gøy å se hva som kommer frem i år, sier Ramstad.

Alle kan nomineres

I hovedkonkurransen kan alle hyggelige håndverkere nomineres, og det blir spennende å se hvilken kategori håndverker som går av med seieren i år. I tillegg er det egne konkurranser innenfor de syv ulike underkategoriene.

Nordmenn er i verdenstoppen når det kommer til oppussing, og hver dag inviterer tusenvis av nordmenn en håndverker inn i hjemmet sitt.

Christel Borge, som er administrerende direktør i Dipper og en av initiativtakerne bak kampanjen, mener håndverkerne fortjener at noen løfter frem de gode historiene og alt det positive håndverkerne gjør for samfunnet.

– Noe av det som inspirerte mest med fjorårets kampanje var alle tilbakemeldingene vi fikk fra håndverkerne som ble nominert. Selv om mange av dem opplever daglig ros fra egne kunder, er det mange som kjenner på all den negative oppmerksomheten yrket deres får. Vi fikk titalls tilbakemeldinger fra håndverkere som satte pris på at vi faktisk løftet frem de gode historiene, sier Borge.

Byggmester til topps

I fjor var det byggmester Sveinung Tofteland som kunne smykke seg med tittelen Norges Hyggeligste Håndverker. Han vant på grunn av sin kompetanse og engasjement for faget, kombinert med en eksepsjonelt hyggelig håndtering av kunder og partnere.

– Det overrasket meg hvor hyggelig jeg synes det var at noen endelig løftet frem håndverkeren i positiv forstand. Det gjorde meg stolt over det jeg driver med. Og det var jeg ikke alene om. Mange jeg har snakket med forteller om den samme følelsen, sier Tofteland.

Nå ser han frem til å overlevere stafettpinnen til en ny håndverker. Han er overbevist om at det finnes mange gode kandidater der ute.

– Mange håndverkere er stolte av jobben sin, og jeg tror at det å trives med faget gjør at du blir en hyggelig person å omgåes. Både trivsel og kvalitet på det du leverer har mye å si for kundene. Jeg vet om opptil flere håndverkere jeg ønsker å nominere og oppfordrer alle andre til å gjøre det samme, sier  Tofteland.

Fakta 

  • Konkurransen starter 23. april og alle kan gå inn og nominere en håndverker.
  • Vinneren kåres i samarbeid med en fagjury under boligmessen Hus og Hjem på Telenor Arena lørdag 15. september.
  • I 2018 vil det også bli kåret vinnere av underkategorier, deriblant snekker/tømrer, elektriker, murer, elektriker, rørlegger og lærling.
  • Kriteriene for å vinne konkurransen er en kombinasjon av faglig dyktighet, service og gode kundeopplevelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse