loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SIKKERHET; Bravidas Tore Stein Hansen, Kenneth Belcovski, Celik Necmettin, Tore Bakke, Thomas Hveberg og Johar Sheikh Ali lærer HMS. (Foto: Bravida)
SIKKERHET; Bravidas Tore Stein Hansen (til venstre), Kenneth Belcovski, Celik Necmettin, Tore Bakke, Thomas Hveberg og Johar Sheikh Ali lærer HMS. (Foto: Bravida)

HMS-uke for alle i Bravida

/ 2017-09-06 09:13:12

Denne uka gjennomfører Bravida sin første HMS-uke for alle ansatte i Norden. Selskapet arbeider for å bli enda bedre på HMS og å øke sikkerheten på arbeidsplassen.

Omlag 2.300 medarbeidere i Norge skal i løpet av fem dager gjennom sju ulike fokusområder.

Nullvisjon

Alle fokusområdene støtter Bravidas mål om at alle ansatte skal komme frisk og rask til neste arbeidsdag. Selskapet har en nullvisjon på arbeidsulykker samt fysisk og psykisk sykdom.

— HMS-uka vil sørge for et tydelig fokus på de HMS-aktiviteter vi jobber med, og den skal bidra til at vi når de målene vi har satt oss innenfor dette området. Alle som jobber i Bravida har felles ansvar for å bidra til en trygg og sikker arbeidsplass. Det er derfor viktig at alle ansatte er involvert, sier administrerende direktør i Bravida Norge, Tore Bakke.

Den første dagen ble det avholdt allmannamøter med informasjon om HMS-uka på de forskjellige arbeidsplassene rundt omkring i Norge, og flere har også gjennomført vernerunder.

Vernerunder og sykefravær

— Jeg skal i løpet av uka besøke tre ulike prosjekter i Norge, hvor HMS naturlig nok er i høysetet. Til nå har vi blant annet gjennomført vernerunder og hatt fokus på sykefravær. Det er veldig spennende å gjøre dette sammen med alle de ansatte i selskapet.

De sju fokusområdene i HMS- uka er:

  • «God Bedring», Bravidas sykefraværsprosjekt
  • «Stopp et halvt», Bravidas modell for risikokartlegging
  • Fallulykker
  • Kuttskader
  • Elulykker
  • Sikkerhet og verneutstyr
  • Psykososialt arbeidsmiljø

 

Hvert år

HMS-uka skal gjennomføres årlig i selskapet.

Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester med ca 10.000 ansatte i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Bravida leverer både spesialtjenester og helhetsløsninger innen elektro, rør og ventilasjon, og tilbyr alt fra design og prosjektering til installasjon, drift og vedlikehold.

Bravida er representert på drøyt 150 steder i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse