loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
FORNØYD: Daglig leder Jens Løvås i Rørentreprenørene Norge, avdeling Oslo & omegn.
FORNØYD: Daglig leder Jens Løvås i Rørentreprenørene Norge, avdeling Oslo & omegn.

Ny rekord for Thorbjørnrudseminaret

/ 2018-01-18 14:45:06

87 deltakere er ny rekord for Thorbjørnrudseminaret på Jevnaker, som arrangeres av Rørentreprenørene Norge, avdeling Oslo & omegn.

Torsdag og fredag denne uka er sjette gang  Thorbjørnrudseminaret arrangeres.

Jevn stigning

– Det har vært en gledelig, jevn stigning. Selv om det er mange gjengangere her – er det også flere nye ansikter. Det er flott å se, sier daglig leder Jens Løvås i Rørentreprenørene Norge, avdeling Oslo & omegn.

51-åringen er inne i sitt tredje år som daglig leder. Og stortrives. Løvås har god grunn til å smile: Byggebransjen går så det suser – det merker også rørbransjen.

Gode tider

– Vi har en stabil medlemsmasse, men litt for få nye som kommer til. Vi hadde gjerne sett at flere av de nyetablerte hadde blitt med på laget. Med flere medlemmer har vi større slagkraft mot myndigheter. På vegne av bransjen er jeg ikke bekymret for framtiden. Det er mange bedrifter som har mye jobb, og som gjør det godt. Det er svært gledelig, sier Løvås.

– Men også rørleggerbransjen har naturligvis ting de kan bli bedre på. Effektivisering er noe flere bør sette på dagsorden, legger han til.

Leder i opplæringskontoret for Oslo & omegn, Helge Andersen – har også god grunn til å smile bredt: I fjor satte Oslo & omegn ny rekord med 127 lærlinger.

– All honnør til bransjen som er flinke til å ta inn lærlinger. Det er høy byggeaktivitet, og fremtiden ser lys ut. Vi er flinke til å bruke ressurser på lærlinger, sier Andersen til Fagrådet for våtrom.

Det ble også satt en mindre hyggelig rekord i fjor: Av totalt 330 lærlingekontrakter ble 35 avsluttet.

– Det er dessverre mer enn tidligere, sier Andersen.

LES MER: Rekord i antall lærekontrakter

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse