loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
OM BÆREKRAFT: Yngve Wold I Norsk Vann er blant foredragsholderne under VA/VVS Møteplass på Fornebu 24. oktober. (Foto: Bjarne Haugland)
OM BÆREKRAFT: Yngve Wold I Norsk Vann er blant foredragsholderne under VA/VVS Møteplass på Fornebu 24. oktober. (Foto: Bjarne Haugland)

– Naturlig å snakke om bærekraft

/ 2017-10-18 08:35:31

Vannbransjen omfavner bærekraft og digitalisering. Yngve Wold i Norsk Vann er blant foredragsholderne under toppledersamlingen VA/VVS Møteplass på Fornebu 24. oktober.

Yngve Wold fra Norsk Vann holder avslutningsforedraget på årets VA/VVS Møteplass, med fokus på digitalisering og grønt skifte.

Arrangørene opplyser at det fortsatt er noen ledige plasser under toppledersamlingen.

– Vi har hatt et prosjekt i to år nå hvor vi har jobbet med å definere mål som har bærekraftperspektiv over seg. Vi har identifisert målbare parameter blant annet innen energieffektiviseringsprosesser og renseprosesser, forteller Yngve Wold, assisterende direktør i Norsk Vann, en interesse- og kompetanseorganisasjon for vannbransjen i Norge.

Selvpålagt krav

Norsk Vann skal bidra til å oppfylle visjonen om rent vann ved å arbeide for bærekraftig utvikling, sikre bransjen gode rammevilkår og legge til rette for kompetanseutvikling og kunnskapsdeling.

Wold sier at fokuset på bærekraft ikke kommer som følge av krav fra kundene, men krav vannbransjen selv har pålagt seg.

– Dette er et naturlig mål i vår strategi og ambisjonsnivået er det vi selv som definerer.

Norsk Vann eies av norske kommuner, kommunalt eide selskaper, kommunenes driftsassistanser og noen private samvirkevannverk.

Digitalisering og det grønne skiftet

Wold er en av flere foredragsholdere under toppledersamlingen VA/VVS Møteplass på Fornebu 24. oktober.

Tema for VA/VVS Møteplass 2017 er digitalisering og det grønne skiftet.

– Dette er en arena hvor vi samles, prater og utforsker de mulighetene som ligger foran oss. Digitalisering og det grønne skiftet griper inn i alle bransjer, i alle sektorer. I vår bransje ser vi nå bransjeglidninger og endringer. Godt samspill mellom leddene er viktigere enn noen gang. Derfor fokuserer fagprogrammet på hele verdikjeden med foredragsholdere fra byggherre, entreprenør, rådgiver, grossist og produsent, forteller arrangørene i en pressemelding.

Toppledersamlingen er for inviterte medlemmer fra produsentene i VA og VVS produsentene VVP, Norske Rørgrossisters Forening og VVS-foreningen.

TEK17

Før konferansen åpner tilbyr VVS-foreningen en innføring i endringene i Byggteknisk forskrift (TEK17) og hvilke konsekvenser som i hovedsak berører vvs-bransjen.

Foreningen har hatt flere hundre innom på dette seminaret over hele landet og denne versjonen av det er tilpasset ledere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse