loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
KOMMER: Kronprins Haakon kommer til Bygg Reis Deg onsdag 18. oktober og skal blant annet besøke standen til Rørentreprenørene Norge. (Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff)
KOMMER: Kronprins Haakon kommer til Bygg Reis Deg onsdag 18. oktober og skal blant annet besøke standen til Rørentreprenørene Norge. (Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff)

Kronprinsen møter unge rørleggere

/ 2017-10-11 11:35:59

Kronprins Haakon besøker Rørentreprenørene Norge sin stand under Bygg Reis Deg. Der skal han også få hilse på morgendagens rørleggere.

Kronprinsen besøker Bygg Reis Deg på Norges Varemesse i Lillestrøm onsdag 18. oktober.

Stor stas

– Det er klart det er stas at Kronprinsen ønsker å avlegge vår stand et besøk, sier administrerende direktør Tor Backe i Rørentreprenørene.

– Vi vil benytte anledningen til å synliggjøre faget på best mulig måte og gi han anledning til å hilse på noen av ungdommene det er som skal bygge morgendagens Norge, sier Backe.

LES MER: Her er finalistene i Rørlegger-NM

Møter utstillere

Kronprinsen skal delta på en lunsj med politikere og næringslivsledere, før han får en omvisning i utstillingen. I tillegg til et besøk hos Rørentreprenørene Norge vil han møte andre innovative utstillere og se hvordan praktiske digitale verktøy og arbeidsmetoder blir tatt i bruk.

– Vi er utrolig glad for at Kronprins Haakon takket ja til å besøke Bygg Reis Deg 2017. Byggenæringen er Norges største fastlandsnæring og i år vil vi belyse utfordringer knyttet til økt samspill, bruk av digitale verktøy, økende urbanisering og hvordan vi alle kan bidra til en mer bærekraftig byggenæring. Dette er tema, som har interessert H.K.H. Kronprinsen og vi ser frem til å vise han rundt på utstillingen, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse