loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
GIVERGLEDE: Kalenderpikene har overlevert 321.551 kroner til Stine Sofies Stiftelse i Grimstad.
GIVERGLEDE: Kalenderpikene har overlevert 321.551 kroner til Stine Sofies stiftelse i Grimstad. Fra venstre: Fra venstre: Vibeke Thoen Bodahl, Hilde E. Jensen, Ada Sofie Austegaard (Stine Sofies Stiftelse), Hilde F. Trydal, Unn Kristin Ødegaard, Susanne Imseth og Hanne Herness.

Kalenderpikene ga 321.551 kroner

Arne Kongsnes / 2017-04-05 10:41:11

Hurra for kalenderpikene! De har samlet inn over 320.000 kroner til Stine Sofies Stiftelse. Nå oppfordrer de hele rørbransjen til å bidra med mer.

Nylig var kalenderpikene i Grimstad, der de overleverte sjekken på fantastiske 321.551 kroner til Stine Sofies Stiftelse. Pengene kommer fra salget av VVS-kalenderen 2017. Dermed har kalenderpikene også slått målet med 250.000 kroner med god margin.

Stine Sofies Stiftelse jobber for å sikre å sikre barn en barndom uten vold og ledes av Ada Sofie Austegard, moren til Stine Sofie Austegard. Stine Sofie ble 8 år gammel voldtatt og drept i Baneheia i Kristiansand i mai 2000. 10 år gamle Lena Sløgedal Paulsen ble også drept.

Flott profilering

Kalenderen har blitt solgt på VVS-dagene, i butikker, hos leverandører og grossister.

Slik får du tak i kalenderen: Kalenderpikenes Facebook-side

Denne uka gjestet kalenderpikene TV2s «God morgen Norge».

Se innslaget: Kalenderpikene på TV2

– Det ble en flott profilering av kalenderprosjektet vårt og hvordan bransjen har støttet oss, forteller kalenderpike Hilde Jensen, styreleder i Jensen Varme & Sanitær i Drammen.

Enormt viktig sak

Daglig leder Hilde F. Trydal fra Comfort Lier var med på besøket til Stine Sofies Stiftelse.

– Besøket engasjerte oss sterkt. Vi så tydelig at vi kan gjøre en forskjell og at alt vi gir til de går videre til en enormt viktig sak. 80 prosent av dem som utfører vold og seksuelle overgrep har selv vært utsatt for dette som barn. Dette er rett og slett et stort samfunnsproblem. Det er vondt, grusomt og trist. Ada Sofie og gjengen hennes har en sterk visjon om å stoppe dette. De gjør en så utrolig flott jobb, sier Trydal.

Ønsker mer penger

Nå utfordrer kalenderpikene hele rørbransjen til å bidra med mer penger.

– Vi har satt i gang en Vipps-kampanje på Facebook med fokus på at valgfritt beløp vippses over til Stine Sofie Stiftelse 02349 og merkes «Rørleggere sammen mot vold», forteller Trydal og oppfordrer hele rørbansjen til å dele dette innlegget videre:

Se hele innslaget fra God Morgen Norge her!! 🍾👏🏼😃Vipps StineSofiesStiftelse på 02349 hvis du vil være med å støtte det fantastiske og viktige arbeidet de gjør!http://www.tv2.no/v/1182486/

Posted by VVS Kalenderpikene on 3. april 2017

 

Stine Sofies Stiftelse har også startet et prosjekt der Ada Sofie Austegard i hele august skal gå Pilgrimsleden for å få oppmerksomhet til saken deres.

– Her vil vi inspirere alle rørleggere til å betale kr 1, 2, 5 eller eller 10 for hver kilometer hun går. Det vil bli en avslutning foran Stortinget i slutten av august, og her ønsker vi å få bransjen vår frem, sier Trydal.

Dette er jentene

Dette er årets kalenderpiker:

 • Katrine Nerstad, Rørkjøp
 • Therese Skolem, Geberit
 • Vibeke Bodahl, Roth Nordic
 • Marianne Lillemork Jensen, Laufen
 • Tine Jensen, Jensen Varme & Sanitær
 • Unn Kristin Ødegaard, Heidenreich
 • Kari Høitomt, Heidenreich
 • Solfrid Sandbekk, Comfort Lier
 • Hilde Jensen, Jensen Varme & Sanitær
 • Marit Tøn, Rørentreprenørene Norge
 • Hanne Herness, Rørkjøp
 • Nina Reiesrud, Oras
 • Susanne Imset, Brødrene Dahl
 • Hilde F. Trydal, Comfort Lier

For en fredag! Vi fikk besøk av Kalenderpikene i rørleggerbransjen som overrakte en sjekk på kr. 321.511 til Stine Sofies Stiftelse og vårt arbeid for en barndom uten vold! <3 TUSEN TUSEN TAKK!

Posted by Stine Sofies Stiftelse on 31. mars 2017

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse