loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
STARTER 1. JANUAR: Geir Jansen blir ny leder av Norsk Varmeteknisk Forening (NVF).
STARTER 1. JANUAR: Geir Jansen blir ny leder av Norsk Varmeteknisk Forening (NVF).

Geir Jansen overtar NVF

/ 2018-09-28 10:46:17

Geir Jansen (54) overtar som ny daglig leder i Norsk Varmeteknisk Forening (NVF) med oppstart 1. januar 2019.

– Styret i NVF er utrolig glad for at prosessen med å rekruttere ny daglig leder nå er avsluttet og med et meget positivt resultat både for NVF og varmebransjen, sier Rolf Blaker, som fortsetter som daglig leder i organisasjonen fram til Jansen er på plass.

Prosessen har ikke vært enkel: I mars i år ansatte foreningen Knut Olav Knudsen som ny leder, men tidlig i september ble det kjent at han gikk til LK Systems som teknisk sjef. Dermed var det på’n igjen.

Rolf Blaker fylte 70 år i mai i år 2018, og etter mer enn 45 aktive år i norsk næringsliv synes han det er på høy tid å nyte pensjonisttilværelsen og å slippe til yngre krefter i Norsk Varmeteknisk Forening.

Bred erfaring

Geir Jansen er utdannet rørleggermester og har lang fartstid innen oppvarmingsmarkedene, med spesiell vekt på utvidet bruk av fornybare energiressurser, som varmepumper, biofyringsolje, trepellets, solfangere og fjernvarme.

Han har erfaring fra Werner & Winther Rørleggerbedrift AS, cTc Ferrofil AS, Comfort-Kjeden AS og Heidenreich AS, der han nå er ansatt som teknisk fagsjef for varmemarkedet.

Stort kontaktnett

– Geir har et meget kjent navn i varmebransjen, og han har et utrolig bredt kontaktnett. Hans betydelige kompetanse på våre fagområder og hans entusiasme vil garantert gi Norsk Varmeteknisk Forening et solid løft innen oppvarmingsbransjen. Med alle hans positive egenskaper, spesielt innen relasjonsbygging, vil dette være et viktig bidrag for å gi informasjon om Norsk Varmeteknisk Forening ut til nye interessante interessegrupper, som igjen vil bidra til å få flere medlemmer til foreningen, sier Rolf Blaker.

Han understreker at foreningens viktigste oppgaver fortsatt vil være kompetanseheving om vannbårne oppvarmingssystemer basert på fornybare energiressurser, spesielt gjennom faglige møter, seminarer og kurs.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse