loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
STØTTEPÅKLEDNING: Ingeborg-nettverket selger t-skjorter til inntekt for arbeidet med å rekruttere flere kvinner til rørbransjen.
STØTTEPÅKLEDNING: Ingeborg-nettverket selger t-skjorter til inntekt for arbeidet med å rekruttere flere kvinner til rørbransjen.

Vil du ha flere kvinner i rørfaget?

/ 2018-04-18 16:02:41

Kjøp denne T-skjorten og støtt Ingeborg-nettverket.

– Vi håper å se horder av rørleggere som bærer denne T-skjorten til sommeren, sier Eli Heyerdahl Eide.

Passert 500 medlemmer

I tillegg til jobben som fagsjef energi og miljø i Rørentreprenørene Norge, er Heyerdahl Eide leder av rørbransjens kvinnenettverk. Ingeborg-nettverket, oppkalt etter Norges første kvinnelige rørleggermester – Ingeborg Markussen, og etablert under VVS-dagene i 2016.

I dag har nettverket nærmere 500 medlemmer og vokser stadig. De har fått på plass en landsdekkende fadder- og mentorordning for unge kvinner i rørbransjen og arrangert møter over hele landet.

Det er i tillegg etablert et økonomisk samarbeid mellom Rørentreprenørene Norge og Fellesforbundets rørleggeravdeling, for å fremme arbeidet med rekruttering av kvinner til rørfaget og knytte de jentene som er i faget i dag, tettere sammen.

Inntekter til rekruttering

Og 1. mai går kvinnenettverket i tog for å markere satsingen på kvinner i håndverksfag generelt og rørfaget spesielt. Der skal de stolte bære nye, egenproduserte T-skjorter.

– T-skjortene selger vi for 210 kroner stykke og kan enkelt bestilles på vår nettside. Vi håper å se horder av rørleggere som bærer denne T-skjorten til sommeren. Tar du på deg denne T-skjorten, viser du at du støtter arbeidet med å få flere kvinner i rørleggerfaget, sier Eli Heyerdahl Eide.

– De kommer i størrelse small til trippel X og er like fine til hverdags som til fest, tillegger hun.

Inntektene fra salget går til arbeidet med å rekruttere kvinner til rørleggerfaget, i regi av Ingeborg-nettverket.

Her kan du bestille T-skjorte til deg og dine kolleger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse