loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NOMINERT: Chr. M. Vestrheim er en av kandidatene til tittelen Årets lærebedrift. Fra venstre daglig leder Thomas Jørs, norgesmester Sander H. Waage, norgesmester Didrik Hauge og lærlingansvarlig Roar Hermansen.
NOMINERT: Chr. M. Vestrheim er en av kandidatene til tittelen Årets lærebedrift. Fra venstre daglig leder Thomas Jørs, norgesmester Sander H. Waage, norgesmester Didrik Hauge og lærlingansvarlig Roar Hermansen.

RørNorge kårer årets lærebedrift

/ 2018-02-27 12:29:04

Rørentreprenørene Norge søker etter dyktige lærebedrifter som kan kjempe om NHOs fagopplæringspris, og samtidig bli kåret til Rørbransjens beste.

NHOs fagopplæringspris deles ut hvert andre år og går til en lærebedrift som har utmerket seg innenfor sin bransje.

Tips raskt

– Med tanke på alle dyktige lærebedrifter og instruktører det finnes blant Rørentreprenørene Norges medlemsbedrifter, synes vi det er på tide at rørbransjen markerer seg i denne sammenhengen, sier  kommunikasjonssjef Tirill Ilebekk Hansen i Rørentreprenørene Norge.

Derfor: Kjenner du til en drivende dyktig lærebedrift som fortjener mer enn en klapp på skulderen? Er du kanskje lærling i Norges beste lærebedrift? Da vil RørNorge høre fra deg.

Send en e-post med en kort begrunnelse til firmapost@rornorge.no så snart som mulig.

LES MER: Mesterfabrikken Chr. M. Vestrheim i Bergen

Utvalgte nominerte vil bli presentert i fagbladet Rørfag.

En jury bestående av representanter fra Rørentreprenørene Norges styre og administrasjon vil kåre Rørbransjens beste lærebedrift 2018 og nominere denne videre inn til NHOs kompetanseavdeling.

Målsetting for prisen

NHOs fagopplæringspris skal ha som formål å fremme fag- og yrkesopplæringen gjennom anerkjennelse og positiv synliggjøring av gode lærebedrifter.

Prisen består av et innrammet sertifikat/diplom signert NHOs president og administrerende direktør. I tillegg gir NHO en sjekk på 10.000 kroner.

NHOs landsforeninger og/eller regionforeninger inviteres til å nominere en, eller inntil tre, bedrift(er) som på en fremragende måte bidrar til fremme av fag- og yrkesopplæringen i sitt fagfelt.

Prisen kan deles ut til godkjente lærebedrifter som er NHO-medlemmer og som har hatt lærling(er) siste kalenderåret.

Fremragende ambassadør

Den nominerte lærebedriften skal ha fremstått som en fremragende ambassadør for fagopplæringen. Vurderingskriteriene skal særlig ta hensyn til bedriftens vilje til å ta inn lærlinger, fokus på faglig utvikling og kvalitet, læremiljø, kundetilfredshet og lokal tilhørighet.

Både nye og etablerte lærebedrifter kan nomineres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse