loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
HVEM BLIR NESTE? Bildet er fra finalen i Rørlegger-NM i 2017. Nå er datoene satt for mesterskapet både i år og neste år. (Foto: Vegard Breie, Bygg Reis Deg)
HVEM BLIR NESTE? Bildet er fra finalen i Rørlegger-NM i 2017. Nå er datoene satt for mesterskapet både i år og neste år. (Foto: Vegard Breie, Bygg Reis Deg)

NM-datoene klare for 2018 og 2019

Arne Kongsnes / 2018-03-09 12:57:29

Har du flinke lærlinger? Da er det bare å starte treningen mot NM i rørleggerfaget i 2018 og 2019.

– Vi er fortsatt i startgropa når det kommer til planlegging, men det blir NM på oss både i 2018 og 2019, sier kommunikasjonssjef Tirill Ilebekk Hansen i Rørentreprenørene Norge.

LES MER: RørNorge kårer årets lærebedrift

Hellerudsletta i 2018

Yrkes-NM 2018 arrangeres 23.- 25. oktober 2018 på det nye kongress- og messesenteret X Meeting Point Norway på Hellerudsletta like utenfor Oslo.

Utdanningsetaten i Oslo kommune og Akershus fylkeskommune er medarrangører.

Det totalrenoverte anlegget på Hellerudsletta i Skedsmo har to fine haller på totalt 14.000 kvadratmeter, store uteområder og et helt flunkende nytt Marriott-hotell. Det betyr at deltakere og dommere kan gå i «tøfler» fra hotellrommet til hallene.

LES MER:  Didrik Hauge er regjerende mester

Bygg Reis Deg i 2019

NM 2017 ble arrangert under Bygg Reis deg i fjor, og rørfinalistene fikk blant annet besøk av kronprins Haakon.

–  Vi er svært glade for å ha med oss Rørentreprenørene Norge som vil bidra med et lærerikt og engasjerende Rørlegger-NM også under neste års messe, sier Gunnar Glavin, administrerende direktør i Bygg Reis Deg.

Bygg Reis Deg arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm 16. – 19. oktober 2019.

–  Vi skal bidra til å øke kunnskapen om norsk byggenæring og hvilke arbeidsroller som finnes i de ulike bransjene, derfor er det helt avgjørende at bransjeorganisasjoner som Rørentreprenørene Norge bidrar ved å vise frem sitt yrke og skaper yrkesstolthet for den kommende generasjonen, sier Glavin.

Ett svar til “NM-datoene klare for 2018 og 2019”

  1. Writers Fort is a content writing Services Company and content writing Marketplace worldwide. If you need to any copywriting Service, contact us

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse