loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
FØRSTE KULL: Her er første kull i Instalco-skolen.
FØRSTE KULL: Her er første kull i Instalco-skolen.

Instalco starter egen skole

/ 2017-09-22 09:10:00

Instalco starter sin egen skole med opplæring i rør, ventilasjon og elektro.

Det svenske konsernet Instalco som består av VITO teknisk entreprenør, Andersen & Aksnes rørleggerbedrift, Rørteft, Romerike elektro, AR Elektro, Elektriske og Frøland og Ross startet opp med sitt første kull på Instalco-skolen denne uka.

Instalco omsetter årlig for over 3 milliarder kroner og består av rundt 40 frittstående tekniske selskaper i Norge, Sverige og Finland.

Baser og prosjektledere

Instalco-skolen er for alle tekniske fag elektro, rør og ventilasjon. Det tilbys opplæring av baser og prosjektledere innen prosjektfaget og består av to ulike kompetanseløp.

Hvert kompetanseløp har en varighet på to år og består av flere kursmoduler med ulike prosjektrelatert temaer.

Eget opplæringsprogram

De daglige lederne Harald Njaa fra Romerike elektro, Roger Aksnes fra Andersen & Aksnes, Vidar Lien fra VITO og Sigmund Muri fra Rørteft har sittet i styringsgruppa sammen med kursleder Nils Ihlen hos Holthe Academy,  som er leverandør av opplæringsprogrammet.

Holthe Academy har lang erfaring med kompetanseprogrammer innen prosjektfaget og har sammen med Instalco sin styringsgruppe satt sammen en tilpasset opplæring.

Opplæringen tilrettelegger også for at de ansatte skal bygge relasjoner og utveksle erfaringer.

Skal bli ledende

Etter Instalco gjorde sitt inntog i Norge med sitt første oppkjøp våren 2016, har selskapet gått på børs og har en målsetning om å bli en av de ledende tekniske aktørene i Norden.

– Et viktig steg for å nå dit er å utvikle medarbeiderne og bygge nettverk innenfor Instalco-gruppen. Instalco-skolen er en viktig satsing som ivaretar kompetanseutviklingen for den enkelte og som styrker selskapets konkurransekraft, sier Roger Aksnes, som ønsker første kullet med baser og ledende montører velkommen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse