loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Kjemer om NM-tittelen: Kenneth Juvet Hagen har forbedrt seg godt til årets Yrkes-NM i Bergen. - Jeg har lest mye i Rørhåndboka, forteller han. Foto: Jan Erik Røine.

- En drøm å bli norgesmester

Jan Erik Røine / 2016-10-17 11:33:21

Disse kjemper om årets NM-tittel.

Denne uken er det Yrkes-NM i Vestlandshallen i Bergen. Blant de vel 240 deltakerne som deltar finner vi fem forventningsfulle rørleggerlærlinger.

Frem til torsdag skal de avlegge svenneprøve og konkurrere om å bli årets norgesmester i rørfaget.

Sander Waage representerer region Vest og konkurrerer på hjemmebane. Stavangerjenta Ingrid Skogen representerer Rogaland. Fra Nordland kommer Joakim Lindquist Bjørnsund. Kristian Mathisen er Møre og Romsdals store håp. Østlandet er representert ved Oslo-gutten Kenneth Juvet Hagen.

Rørfag tok en prat med Kenneth Juvet Hagen før avreise til Bergen. Han er til daglig å finne hos Andenæs VVS i Oslo og føler seg godt forberedt.

Små marginer

– Jeg går for seier, helt klart. Det hadde vært en drøm å bli norgesmester. Selv føler jeg meg godt forberedt. Jeg har jobbet mye med varme og sprinkling og er trygg på det vi skal bli målt på. Det jeg tror blir viktig er å være nøyaktig. Alle som stiller i NM er gode, små marginer vil nok avgjøre hvem som vinner, tror Kenneth Juvet Hagen.

Du kan lese mer om NM-kandidatene på nettsidene til Rørentreprenørene Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse