loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Fra venstre, daglig leder Petter Vang, Uponor AS, Ipad-vinner Lisbeth Ejvindsdatter, Uponor AS og Terje Røising, daglig leder Norske Rørgrossisters Forening. (Foto: NRF)

NRF lytter til bransjen

/ 2016-04-28 06:00:49

Etter at de fikk 400 gode innspill fra bransjen trakk Norske Rørgrossisters Forening ut en rekke heldige vinnere av Ipads og NRF krus.

Norske Rørgrossisters Forening har hatt en spørreundersøkelse gående i et par måneder.

– Vi har fått mange nyttige innspill som vil hjelpe oss til å gjøre en enda bedre jobb for hele verdikjeden innen VVS/VA-bransjen, sier daglig leder Terje Røising i Norske Rørgrossisters Forening (NRF) i en pressemelding.

Trekningen ble høytidelig foretatt i lokalene til NRF, med troverdige upartiske vitner som tilskuere. På premiebordet sto 3 Ipads og 10 krus.

– Vi er glade for den gode spredningen og fordelingen av premiene, understreker Røising, som takker alle hjertelig for innsatsen, og legger at det er ved å lytte til brukerne at de kan forbedre tjenestene sine.

– Vi har fått mye positiv feedback, og også velfundert kritikk som vi tar til oss og retter opp i. Men etter å ha gått grundig gjennom svarene ser vi helt klart at også NRF er en vinner, sier Røising. De gode resultatene vil bli publisert senere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse