loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Tone Bonnerud (49) er ny på laget når rørleggerkjeden VB satser videre på proffmarkedet og utviklingen av rørleggerbedriftene i kjeden.
PROFF: 49-åringen Tone Bonnerud (49) er ansatt i rørleggerkjeden VB for å forsterke innsatsen i proffmarkedet.

VB styrker seg i proffmarkedet

/ 2017-08-22 13:44:16

Tone Bonnerud (49) er ny på laget når rørleggerkjeden VB satser videre på proffmarkedet og utviklingen av rørleggerbedriftene i kjeden.

I VB vil Tone Bonnerud i hovedsak jobbe med proffkunder og medlemsbedrifter og hun vil ha base på Østlandet.

Lang erfaring

Tone Bonnerud har lang erfaring fra salg- og markedsarbeid på proffmarkedet. Hun har blant annet jobbet med messekonseptet Bygg Reis Deg og proffsatsingen der. Hun har også bygget opp Compass Fairs sin møtearena for byggenæringen, ByggExpo. Tone har lang og god erfaring med å bidra til økt strategisk samarbeid i verdikjeden ved å tilrettelegge for møteplasser for fremoverlente bedrifter som ønsker vekst.

Nøkkelord for de arenaene hun har bidratt til å bygge er samarbeid, struktur, markedsforståelse, kvalitet og vekst med mål om å bidra til verdiskapning for de bedriftene Tone har jobbet med. Hun er utdannet markedsøkonom fra BI med prosjektledelse som et tillegg innen en Master of Management.

Møter etterspørselen

– Vi styrker nå satsningen vår på proffmarkedet, både nasjonalt, regionalt og lokalt med enda flere ressurser etter at vi opplever en stor etterspørsel etter våre tjenester gjennom ulike samarbeidsavtaler både på privat- og proffmarkedet, sier daglig leder i VB, Øystein Kjellsen.

VB har vært tunge på forsikrings- og renoveringsmarkedet i flere år og opplever stor suksess med de mange oppdragene medlemsbedriftene får. Nylig ble en ny avtale inngått på Vestlandet med den regionale forsikringsaktøren, Skadealliansen.

Varsler flere avtaler

– Den strategiske avtalen som er inngått med Byggmakker og BM Handel er en type avtale hvor VB tilbyr høykvalitets rørleggertjenester og fagkompetanse til en aktør som etterspør dette. Markedet ønsker tjenester fra seriøse og dyktige håndverkere, så flere avtaler med spennende aktører vil komme. Med Tone på laget vil vi jobbe enda mer aktivt overfor utbyggere, entreprenører og andre aktører. Vi vil styrke og utvikle rørleggerbedriftene våre på Østlandet, og rekruttering av nye rørleggerbedrifter står også høyt på agendaen for salgskorpset vårt, slik at vi kan dekke etterspørselen, sier Kjellsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse