loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
KAN VINNE: Hussain Fares fra Trygg VVS i Oslo ligger best an av de tre rørleggerene som er i finalen om den gjeve tittelen Norges hyggeligste håndverker.
KAN VINNE: Hussain Fares fra Trygg VVS i Oslo ligger best an av de tre rørleggerene som er i finalen om den gjeve tittelen Norges hyggeligste håndverker.

Tre rørleggere i finalen

/ 2018-09-12 11:45:26

Lørdag kåres Norges hyggeligste håndverker. Finalelaget på 22 inneholder tre rørleggere.

I løpet av fire måneder er 1.162 håndverkere fra nord til sør nominert som Norges hyggeligste håndverker. Nå er 22 håndverkere klare for finalen. Du kan være med å påvirke hvem som vinner.

– Å velge ut finalistene blant over tusen nominerte håndverkerne er en nesten umulig oppgave. Norge er fullt av hyggelige og dyktige fagfolk som står på i både små og store bedrifter. Det har vi sett gjennom de mange nominasjonene som har strømmet inn fra kunder, kolleger, ansatte og sjefer, sier Anette Ramstad, jurymedlem i Norges hyggeligste håndverker og politisk rådgiver i Byggenæringens landsforening.

Kjemper i toppen

Tre rørleggere er altså i finalen. Ved å klikke på lenkene under, kan du gi dem en stemme.

Hussain Fares fra Trygg VVS i Oslo ligger så langt på 3. plass totalt. Han er blant annet Norges yngste rørleggermester,

– Jeg føler jo jeg blir satt pris på, dette er motiverende, sa Fares til Rørfag da vi intervjuet ham tidligere i år.

Robin Sæther fra Asp Rørservice i Steinkjer i Trøndelag ligger på 57. plass totalt.

FINALIST: Robin Sæther.FINALIST: Robin Sæther.

Jesper Falkenberg Paaske fra Sykkylven Rør, Sykkylven i Møre og Romsdal ligger på 34. plass totalt.

FINALIST: Jesper Falkenberg Paaske.FINALIST: Jesper Falkenberg Paaske.

Det lille ekstra

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverkerbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverkeryrkene. Det er andre gang kampanjen arrangeres, og engasjementet har vært enormt.

Konkurransen er et initiativ fra Dipper og Mittanbud og gjennomføres i samarbeid med BNL, Mesterbrevnemda, Volkswagen Nyttekjøretøy, Tools, Jotun, Boligmessen, Loyds, Hultafors og Epoq.

– Nominasjonene har kommet fra hele landet, fra alle bransjer og i alle aldre. 2.444 nominasjoner har kommet inn og over 210.000 stemmer er registrert. Dette er en bekreftelse på det vi har visst lenge – at det finnes utrolig mange hyggelige og dyktige håndverkere der ute. Og fortsatt er det mange som ikke er nominert, sier Ramstad.

Vinneren kåres lørdag

Hvem som går til topps i konkurransen blir avgjort 15. september under Boligmessen i Telenor Arena.

Jurymedlem Ramstad fra Byggenæringens landsforening innrømmer at juryen har en vanskelig jobb foran seg:

– Det er 22 meget sterke kandidater som er i finalen, men til slutt må vi ta en avgjørelse om hvem som skal gå helt til topps. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med finalistene de neste ukene og er sikker på at vi finner en verdig vinner til slutt, sier Anette Ramstad i Byggenæringens landsforening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse