loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
OVERTAR COMFORT: Vidar Skoglund (47) er ansatt som ny sjef i Comfort-Kjeden AS.

Skoglund ny sjef i Comfort

Arne Kongsnes / 2016-12-16 14:15:34

Vidar Skoglund er ansatt som ny administrerende direktør i Comfort-Kjeden AS.

–  Etter en lengre ansettelsesprosess hvor Comfort har vurdert en rekke sterke kandidater falt valget til slutt på Vidar Skoglund, sier styreleder Stig Fylling i Comfort-Kjeden AS.

Fra brød til bad

Skoglund kommer fra stillingen som administrerende direktør i Din Baker AS, der 47-åringen har vært toppleder siden mai 2011.

Selskapet er en medlemseid landsdekkende bakerikjede som består av cirka 60 medlemsbakerier og 250 butikker som fronter sin lokale profil. Omsetningen er om lag 2,7 milliarder kroner.

Han har tidligere også vært administrerende direktør i Panoramagruppen AS som er en grossist i gullsmedbransjen og også eier kjedene Gullfunn og Juvelen. I tillegg har han også vært kjededirektør i Intersport.

Cand.kjede

– Vidar har solid ledererfaring og jobbet med kjedeledelse og kjedebygging siden 2002, sier styreleder Stig Fylling i Comfort-Kjeden.

Han viser til Skoglunds erfaring spesielt fra varehandel fra flere bransjer: dagligvare, sport, forsikring/bilbransje, gullsmedbransjen og bakeri-bransjen.

Fylling legger også vekt på Skoglunds erfaring fra flere deler av verdikjeden; produksjon, leverandør, grossist samt butikkdelen.

– Vidar er opptatt av å bygge gode team som fungerer og utfyller hverandre. Han er god til å skape relasjoner og bygge tillit mot interne og eksterne samarbeidspartnere. Vi tror Vidar har det som skal til for at Comfort-Kjeden skal lykkes i årene som kommer, sier Stig Fylling.

Tiltrer innen 1. juli

Skoglund ser frem til å tiltre stillingen, og tror den lange erfaringen han har fra kjedeledelse og kjedebygging vil komme godt med i den nye rollen.

– Jeg ser frem til å ta fatt på nye og spennende oppgaver i Comfort. Selskapet har solid merkevareforankring og er en av landets mest profilerte kjeder i bransjen.

Vidar Skoglund vil tiltre stillingen senest 1. juli neste år. I mellomtiden vil Siw Holter fortsette som konstituert administrerende direktør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse