loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SATSER PÅ NETTHANDEL: Adm. direktør i Rørkjøp Nett AS, Anneche Enerhaugen. Foto: Gaute B. Iversen)

Her er Rørkjøp Netts nye sjef

Arne Kongsnes / 2016-08-31 08:36:08

– Vi skal inspirere og gjøre det enklere å kjøpe VVS, sier Anneche Enerhaugen, ny daglig leder i Rørkjøp Nett.

Rørkjøp var den første rørleggerkjeden som satset på netthandel da de for tre år siden åpnet sin egen nettbutikk. Nå satser de enda mer og ansetter en egen daglig leder som skal videreutvikle butikken.

– Rørkjøp er en spennende og fleksibel organisasjon som tør å prøve nye ting. Det går i bresjen og utfordrer bransjen. Det er stor takhøyde for å forsøke ting, og vi skal fortsette å videreutvikle nettbutikken slik at den alltid er det beste valget for forbrukerne, sier Anneche Enerhaugen.

Hun er utdannet siviløkonom fra Universitetet i Mannheim i Tyskland og har jobbet som markedssjef, forretningskonsulent og -utvikler, både i Norge og Tyskland. Sist kommer hun fra DNB og begynte i Rørkjøp Nett i midten av august. Hun gleder seg.

Ville bygge noe nytt

– Jeg hadde lyst til å være med på å forme og bygge noe nytt. VVS-bransjen er en spennende bransje fordi alle har et forhold til våtrom, vann og miljø. Selv om nettbutikken er noen år gammel er det et stort potensial i forbrukerhandelen, sier Enerhaugen.

Hun sier at en av de spennende utfordringene er å bygge Rørkjøp som en merkevare som er tillitsvekkende og står for solid håndverk.

– Det er ingen som vet hvordan fremtiden blir i bransjen, men vi vet at vi kan være med på å forme den. Rørkjøp er pionerer og jeg gleder meg til å være med på å skape en sterk merkevare og en trygg netthandel, sier hun.

Riktig tidspunkt

Rørkjøp-sjef Frank Olsen sier at tiden var inne for å få inn nye og flere krefter på nettbutikk-satsingen.

– Anneche var helt riktig for oss nå. Hun har den rette bakgrunnen og forstår hvordan vi skal videreutvikle nettbutikken til å bli enda bedre. Rørkjøp Nett er inne i en periode hvor vi skal satse mye, og vi er avhengig av de riktige folkene, sier administrerende direktør Frank Olsen i Rørkjøp.

Rørkjøp AS omsatte for 455 millioner kroner i 2015, Rørkjøp Nett AS for 48 millioner kroner.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse