loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NY MANN: Jan-Olav Karlsen er på plass som ny distriktsansvarlig i Uponor. Han dekker Oslo og omegn fra kontoret i Smeltedigelen i Kværnerbyen i Oslo.
NY MANN: Jan-Olav Karlsen er på plass som ny distriktsansvarlig i Uponor. Han dekker Oslo og omegn fra kontoret i Smeltedigelen i Kværnerbyen i Oslo.

Ny distriktsansvarlig i Uponor

/ 2017-04-20 08:49:44

Jan-Olav Karlsen har bakgrunn som rørlegger og er på plass som ny distriktsansvarlig i Uponor med Oslo og omegn som område.

Karlsen har bransjeerfaring, er rørlegger og kan blant annet vise til solid erfaring fra Sandvika Rørleggerbedrift.

Kvalitet og bredde

Hos Uponor får Karlsen ansvar for å selge hele produktbredden som sanitær og gulvvarme, snøsmelt, kulverter og mye annet.

– De fleste Uponor-produktene har jeg jobbet med tidligere, forteller Karlsen.

Erfaring

– Uponors Quick and Easy gjør for eksempel hverdagen mye enklere for rørleggeren. Når man har skrudd en del selv er det lettere å hjelpe kunden. Man blir løsningsorientert og kan bidra både når det gjelder planlegging og prosjektering, forteller Karlsen, som også har bred erfaring med digitale verktøy.

Fakta om Uponor

Uponor er en ledende internasjonal systemleverandør av løsninger for VVS, innendørsklima og infrastruktur til boliger, yrkesbygg og samfunn i Europa og Nord-Amerika.

I Norge er Uponor representert som to separate foretak, begge med hovedkontor i Vestby i Akershus:

  • Uponor AS: systemleverandør av VVS produkter for blant annet tappevann og vannbåren gulvvarme. Omsetning 2015: 197 millioner kroner
  • Uponor Infra AS: systemleverandør for infrastruktur som f.eks, overvann og avløp. Omsetning 2015: 73,4 millioner kroner

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse