loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Gode resultater: Med Inger Nerdrum som administrerende direktør har Comfort hatt en omsetningsøkning fra 1,59 til 1,86 milliarder kroner. Foto: Jan Erik Røine.

Nerdrum om exiten: – Alt har sin tid

Jan Erik Røine / 2016-08-19 09:46:26

Inger Nerdrum om tiden som administrerende direktør i Comfort.

Torsdag kveld kom meldingen om at Inger Nerdrum slutter som administrerende direktør i Comfort. Hun har takket ja til tilbudet fra Heidenreich om å bli deres nye salgs- og markedsdirektør.

Nerdrum kom til Comfort fra Heidenreich i januar 2013. I sin tid som administrerende direktør har Comfort hatt en solid utvikling. Fra 2010-2015 opplevde kjeden en omsetningsøkning fra 1,59 til 1,86 milliarder kroner.

– Vi leverte i tillegg i 2015 tidenes beste resultat og kan gledelig registrere at medlemmene i Comfort opprettholder trykket i markedet også første halvår i 2016. Slik det ser ut nå, vil fjorårets rekordår tangeres, sier Inger Nerdrum til Rørfag.

Brenner for faget

Comfort har i Nerdrums periode endret profil og dreid fokuset mot på rørleggeriet i viktig samspill med butikkdriften.
– Fra å være en ren butikkkjede har rørleggerne og faget kommet mer i fokus. Dette er viktige og nødvendige tilpasninger for en bransje som opplever sterk bransjeglidning og økt konkurranse fra blant andre byggvarehusene. Det er ingen hemmelighet at jeg brenner for rørleggerne og derfor sterk fokus på fagkompetanse, understreker Nerdrum.

Vender hjem

Hun innrømmer at det å forlate kjeden nå har vært en vanskelig avgjørelse.
– Jeg er blitt svært glad i Comfort-Kjeden, men alt har sin tid.

– Nå har jeg blitt tilbudt en svært spennende stilling som markeds- og salgsdirektør VA og VVS for Heidenreich – et firma jeg kjenner veldig godt fra før. Dette er en fantastisk spennende og nyopprettet stilling jeg virkelig ser frem til å ta fatt på. Heidenreich med tyskeide GC i spissen, har stort potensiale i det norske markedet. Selskapet har svært mange kompetente og sterke fagpersoner som jeg virkelig gleder meg til å jobbe sammen med igjen, sier den avtroppende Comfort-sjefen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse