loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Tar over: Ole Christian Mork har hatt en sentral lederrolle som markedssjef i Grohe det siste året. Nå tar han steget opp og blir norgessjef. Foto: Jan Erik Røine.

Mork blir ny sjef for Grohe Norge

Jan Erik Røine / 2016-12-22 12:16:52

Jeg er sikker på at Ole Christian er et riktig valg, sier  Jonas Brennwald.

Grohe Norge har det siste året styrket organisasjonen og lagt økt vekt på å tilføre verdi i de ulike leddene av verdikjeden. Denne reposisjoneringen er ett av flere virkemidler som skal bidra til økt vekst og videre utvikling frem mot 2020. Salgsapparatet og kundeserviceavdelingen er blitt strukturert slik at Grohes kunder skal oppleve det som trygt og enkelt å bruke Grohe sine produkter, samtidig som oppfølgingen og servicegraden er styrket betraktelig, skriver Grohe i en pressemelding.

Tilbakemeldingene fra markedet er positive og omstillingstakten har vært vesentlig større enn forventet, sier Karol Partyka, som er selskapets endringsagent og Country Manager. Karol Partyka drives primært av å lede endringsprosesser, og i samarbeid med ledelsen i Grohe, har vi kommet til at det nå vil være hensiktsmessig å slippe andre krefter til.

Grohe ny sjef

SKILLES: Karol Partyka (t.v) slutter i Grohe. Her med Ole CHristian Mork under VVS-dagene i oktober.

Vår markedssjef har gått en god skole hos Karol, og vi er stolte over å i dag kunne presentere Ole Christian Mork som selskapets nye Country Manager. At Ole Christian Mork nå blir Country Manager er en del av den planen som ble lagt da Ole Christian startet i Grohe. Endringen blir iverksatt 1.1.2017, heter det i pressemeldingen.

Bra DNA

Ole Christian Mork har hatt en sentral lederrolle som markedssjef i Grohe det siste året. Før dette var han global markedssjef i Swix.

Grohe ønsker å takke Karol for den uvurderlige innsatsen og alle bidrag gjennom tiden han har vært med oss, sier  Regional Vice President Northern Western Europe, Jonas Brennwald. Samtidig er det ytterst gledelig at Ole Christian ønsker å ta fatt på nye utfordringer. Jeg er sikker på at Ole Christian er et riktig valg, noe som han  har bevist under sin tid i Grohe er at han innehar DNA for å lykkes med  at Grohe skal fortsette 2020 planen som ligger fast mot å bli en topp 2 leverandør i Norden.

Grohe leter nå etter Morks erstatter som markedssjef for Grohe i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse