loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Flink rørlegger: – Det er moro å ha en så flink rørlegger som Jarle, som også er blitt face of the franchise, sier daglig leder Truls Arne Nilsen (til høyre) i Comfort Fredrikstad Arne Nilsen AS. Foto: Jørn Wad.

– Vi kaller ham bare Kjekke-Jarle

Jan Erik Røine / 2016-05-20 06:00:53

– Litt voldsomt er det jo å se seg selv på store plakater og bilder, men man blir på en eller annen måte vant til det også, sier rørlegger Jarle Bentzen.

Du har sikkert sett ham i reklamekampanjer både på nett og i trykte medier. Og logger du deg inn på hjemmesiden til Comfort, så finner du ham der også. Rørlegger Jarle Bentzen i Comfort Fredrikstad Arne Nilsen AS er Comforts ansikt utad.

– VI syns det var skikkelig stas da Jarle ble valgt ut til å være Comforts ansikt utad. Nå går han bare under navnet Kjekke-Jarle, humrer daglig leder daglig leder Truls Arne Nilsen i Comfort Fredrikstad Arne Nilsen AS.

Men først og fremst er Jarle Bentzen rørlegger. En flink rørlegger.

– Han er i grunn en ganske stille og forsiktig kar som er opptatt av å gjøre jobben sin som rørlegger mer enn å være med på riske markedsføringsstunt. Vi er heldige som har ham, for han er en skikkelig flink rørlegger som vi har mye glede av. Og hvem vet, kanskje bringer det inn noen ekstra jobber at vi har ham ansatt også, smiler Nilsen.

Selv tar Jarle all oppmerksomheten med knusende ro.

– Det er vel ikke så mye å si om det. Jeg ble valgt blant en del innsendte forslag, og synes vel det var morsomt nok, samt et avbrekk i de daglige rutinene. Litt voldsomt er det jo å se seg selv på store plakater og bilder, men man blir på en eller annen måte vant til det også, sier han.

Gode på lærlinger

Selv om bedriften ikke har fått noen voldsom boost som følge av den smule virak som er blitt Jarle til del, er det allikevel nok å gjøre for Fredrikstad-bedriften som har to butikker og 21 ansatte. Og så er de flinke til å beholde lærlingene.

– Det med lærlingene er vi veldig glade for og vi blir styrket av å ha lærlinger og senere svenner som er opplært i egen bedrift. Vi har stor bredde i virksomheten vår og det gjør at vi kan vi tilby en solid opplæring av lærlingene, forteller daglig leder Truls Arne Nilsen.

Ett svar til “– Vi kaller ham bare Kjekke-Jarle”

  1. Hei,
    Fikk mail med tittel Her er årets kalenderpiker. Jarle fremstår i aller høyeste grad som mann. Hva med kjønnsnøytrale Årets Pinup i stedet???

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse