loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
INSTAGRAMKONGE: Rørlegger Jostein Larsen fra Støren styrer denne uka Instagram-kontoen @worldplumbers.
INSTAGRAMKONGE: Rørlegger Jostein Larsen fra Støren styrer denne uka Instagramkonto @worldplumbers.

Viser rørleggerfaget til hele verden

/ 2017-06-01 09:52:47

VB-rørlegger Jostein Larsen fra Støren styrer denne uka @worldplumbers sin konto på Instagram. Dermed viser han fram rørleggerfaget for hele verden.

Jostein Larsen jobber for Varme &  Bad-kjeden (VB) hos Harald Larsen Rørlegger AS på Støren i Sør-Trøndelag.

Følges av 12.700

Larsen har vært aktiv på Instagram lenge. Han har vist smått og stort fra jobb og fritid, ute på oppdrag og i skog og mark. Dette har vakt så mye interesse at han ble invitert til å styre @worldplumbers sin Instagram-konto for en uke.

@worldplumbers er en Instagramkonto for VVS-bransjen på verdensbasis med 12700 følgere, de fleste av dem rørleggere.

Grunnleggeren av @worldplumbers har laget en «World Tour» hvor han lar utvalgte rørleggere styre kontoen en uke hver.

Sist uke var det en lærer i rørleggerfaget i London som publiserte fra sin rørleggerhverdag, og denne uka er det altså Jostein Larsen som er sjef for kontoen og presenterer rørleggerfaget på en fortreffelig måte.

Lagt merke til

– Jeg begynte å følge @worldplumbers da de hadde kun 50 følgere, altså helt i starten. Siden har vi fulgt hverandre. Han som styrer siden har lagt merke til det jeg publiserer som rørlegger på Instagram, forteller Jostein Larsen.

I lengre tid har instagramfølgerne til Jostein fått være med på store og små oppdrag i både bolighus og aldershjem.

Følgere har fått se at han har reparert rør i et grisefjøs – og grisen på båsen med sine nyfødte grisebabyer.

FRA FJØSET: Jostein Larsen har også delt sin opplevelser som rørlegger i grisefjøset.FRA FJØSET: Jostein Larsen har også delt sin opplevelser som rørlegger i grisefjøset.

Følgerne har fått demonstrert ulike typer verktøy, og vi har vært med trebarnsfaren i skog og fjell både alene og med familien.

Mer og mer fag

– I starten la jeg la ut turbilder for å vise hvor fint det er å være ute. Så ble det mer og mer bilder av jobben for å vise litt av hvordan vi gjør det og hva min arbeidsdag består av. Når jeg viser det jeg gjør hver dag med bildene og videoene mine, håper jeg at jeg også inspirerer andre til å stå på og gjøre det du brenner for på best mulig måte, sier Jostein.

Marketingleder Rita Horsdal Jønsberg i VB mener Josteins engasjement, kunnskaper og arbeidet han gjør hver dag for å presentere både rørleggerfaget, egen bedrift og VB bør være inspirerende for hele VVS-bransjen.

Brukes i VB-satsing

Larsens engasjementet er også bakgrunnen for at VB har trukket ham inn Jostein i arbeidet med VB sin digitale satsning på blant VB Bloggen, kjedens fagblogg.

– Jostein er en fremoverlent, engasjert ung mann med gode holdninger og den fagstoltheten vi fremelsker i VB. Det er veldig spennende å følge med på hvordan en ny generasjon unge rørleggere lever rørleggerlivet i en digital hverdag i sosiale medier. At fagfolk som Jostein også øser av sin fagkunnskap på VB Bloggen på vegne av både kjeden og bransjen er vi veldig stolte av. Vi er ekstra glad for å ha vår nybakte «Instagram-stjerne» med på laget i dette arbeidet, sier Rita Horsdal Jønsberg.

Hver uke publiserer VB fagartikler for å hjelpe både proff- og privatkunder. Innholdet deles blant annet på sosiale medier og når ut til mange. Responsen VB får på bloggen er svært god.

Arbeider digitalt

– Jeg synes VB er et skritt foran de andre rørleggerkjedene med tanke på fagbloggen og det å hjelpe kunden før han eller hun er i tenkeboksen om å pusse opp badet, velge oppvarmingsløsning eller tegne en drifts- og vedlikeholdsavtale. Det å leve og arbeide digitalt er noe som er kommet for å bli og jeg syns vi i VB er kommet langt i å ta teknologien i bruk både internt og ut mot kundene, mener Jostein Larsen.

Etter noen dager som «sjef» for kontoen til @worldplumbers har Jostein fått mange nye følgere på Instagram. Her kan du ta en titt på Jostein Larsens egen Instagram-konto.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse