loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NY JOBB: Sturla Ingebrigtsen forlater jobben som fagdirektør ventilasjon i GK Inneklima. Han blir salgs- og markedssjef for Norden hos Trox Auranor.
NY JOBB: Sturla Ingebrigtsen forlater jobben som fagdirektør ventilasjon i GK Inneklima. Han blir salgs- og markedssjef for Norden hos Trox Auranor.

Ingebrigtsen går fra GK til Trox

Arne Kongsnes / 2017-05-29 09:47:57

Sturla Ingebrigtsen forlater jobben som fagdirektør ventilasjon i GK Inneklima. Han blir salgs- og markedssjef for Norden hos Trox Auranor.

Ingebrigtsen har vært fagdirektør ventilasjon i GK Inneklima siden 1. oktober 2015 og skifter nå jobb etter snaue to år i stillingen.

Tilbake på leverandørsiden

Trox Auranor er ledende innen utvikling, produksjon og salg av komponenter, utstyr og systemer for innendørs klimaanlegg og ventilasjon.

Ingebrigtsen forteller at prosessen startet da Trox utlyste stilling som salgssjef Norge ved påsketider.

– Jeg kontaktet administrerende direktør Peter Sønderskov og samtalene våre utviklet seg altså til ny jobb for meg. Jeg er glad for å være tilbake på leverandørsiden, jeg trives best i rollen som bindeledd mellom marked og produkt, sier Ingebrigtsen.

Han tiltrer stillingen 14. august og skal pendle til Brandbu på Hadeland fra sitt og familiens hjem på Maura i Nannestad.

Omsatte for nesten 250 millioner: Sterk vekst for Trox Auranor i 2016

Lærerike år i GK

Han har fått mange tilbakemeldinger GK fra kolleger som synes det er leit at han slutter. 

– Jeg har lært veldig mye i GK, ikke minst om de daglige og fremtidige utfordringene på entreprenørsida. Samtidig har årene her overbevist meg om at det er på leverandørsida jeg trives best. Derfor skifter jeg jobb nå, sier 43-åringen.

Fortsetter med Ventøk

Ingebrigtsen er også en velkjent fagbokforfatter og står bak fagbibelen Ventilasjonsteknikk, der del II ble lansert under fjorårets VVS-dagene.

– Jeg har lovet kona at jeg ikke skal skrive flere fagbøker, ler Ingebrigtsen, som likevel regner med det vil bli noen revisjoner og oppdateringer med basis i nye forskrifter og krav innenfor fagfeltet.

Han skal fortsette i VVS-foreningens Ventøk-komite.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse