loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SKAL FINNE NY SJEF: Torkild Korsnes er styreleder i Rørentreprenørene Norge. Nå starter arbeidet med å finne Tor Backes etterfølger som administrerende direktør.
SKAL FINNE NY SJEF: Torkild Korsnes er styreleder i Rørentreprenørene Norge. Nå starter arbeidet med å finne Tor Backes etterfølger som administrerende direktør.

Jakter ny toppleder til RørNorge

Arne Kongsnes / 2018-01-22 10:07:02

Styreleder Torkild Korsnes leder arbeidet med å finne ny administrerende direktør til Rørentreprenørene Norge.

OPPDATERING 24. JANUAR: Her er stillingsannonsen

Tor Backe har vært øverste leder i det som heter Rørentreprenørene Norge helt siden 1981, altså i snart 37 år.

SNART PENSJONIST: Avtroppende direktør Tor Backe i Rørentreprenørene Norge.

Utlysning og søk

– Stillingsannonsen er snart klar for utlysning. I tillegg bruker vi et rekrutteringsbyrå til å foreta et aktivt søk etter gode kandidater, forteller styreleder Torkild Korsnes til Rørfag.

Han leder ansettelsesutvalget som skal foreslå kandidater til ny administrerende direktør etter Tor Backe. Utvalget har også stått for valg av rekrutteringsbyrå etter å ha hentet inn tilbud fra fire aktører.

Byrået som er valgt er Search House i Trondheim, og det er praktisk siden Korsnes selv til daglig er sjef i K. Lund i samme by.

– Men mange av samtalene med aktuelle kandidater vil nok foregå i Oslo, sier Korsnes, som har ambisjoner om å involvere bredt i ansettelsesprosessen.

Skiftet kan komme tidligere

Tor Backe, som er jurist av yrke, sitter etter avtale med styret som administrerende direktør fram til han fyller 70 år 31. mars 2019. Men ifølge Korsnes er ikke denne datoen skrevet i stein.

– Både styret og Backe har et praktisk forhold til dette. Finner vi den rette kandidaten, kan skiftet komme tidligere, sier Korsnes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse