loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
FEIRET: Terje Bakken mottok blomster og gode ord fra ledere og kolleger etter 45 års innsats for Grohe. Her sammen med direktør for Norden og Baltikum, Peter Juul (til venstre) og landsjef Norge, Ole Christian Mork.
FEIRET: Terje Bakken mottok blomster og gode ord fra ledere og kolleger etter 45 års innsats for Grohe. Her sammen med direktør for Norden og Baltikum, Peter Juul (til venstre) og landsjef Norge, Ole Christian Mork.

45 år i trofast tjeneste for Grohe

/ 2018-09-19 09:50:10

Sommeren 1973 begynte Terje Bakken i tjeneste for Grohe. Etter 45 trofaste år takker har for seg og blir pensjonist.

Terje Bakken startet sin karriere som rørleggerlærling i 1958 og gikk på Teknikerskole på kveldstid for å utdanne seg til å bli VVS-ingeniør.

TROFAST: Terje Bakken sammen med gode kolleger. TROFAST: Terje Bakken sammen med gode kolleger. 

Etter 15 år som rørlegger søkte han på stillingen som Servicemann hos Knut S. Hauge, som var den første agenten for Grohe i Norge.

Terje ble først tilbudt en ettårsavtale, med fikk raskt ny jobb som selger med hele landet som nedslagsfelt. Han kunne ofte være borte en måned av gangen, og lenge før mobiltelefonen ble allemannseie måtte sjefen hans ringe til hotellet for å høre om Terje var i live.

Ti år på veien

Etter ti år på veien ville Terje kutte ned på 150 reisedøgn i året for å være nærmere kona og barna. Løsningen ble å jobbe med lager og service, og han fikk etter hvert ansvaret for serviceavdelingen.

I 1988 overtok Syberg VVS agenturet for Grohe i Norge, før Grohe etablerte et eget AS to år senere. Ved begge anledningene fulgte Terje Bakken med på flyttelasset.

Stor inspirasjon

– Terje er og har vært til stor inspirasjon for alle oss i Grohe. Med sin enorme produktkunnskap og evnene til å videreføre dette til sine medarbeidere har Terje hele sitt yrkesaktive liv betydd mye for mange mennesker, sier Ole Christian Mork, sjef i Grohe Norge.

«Terje Bakken School»

Terje pensjonerte seg egentlig i 2012, men fortsatte i selskapet for å dele av sin enorme kunnskap. Terje er en morgenfugl og er på plass hver dag klokken 06:30. Han blir betegnet som Grohes Wikipedia, og det finnes knapt et produkt Terje ikke kan på rams.

Gjennom kurset «Terje Bakken School» sørger han for at hans 45 år lange karriere i selskapet videreføres til alle som følger etter han.

Cruise i Karibien

31. august var det slutt.

– Jeg ser frem til et etterlengtet cruise i Karibien, og til å besøke min datter på Hawaii, sier jubilanten.

Ett svar til “45 år i trofast tjeneste for Grohe”

  1. Lars erik sier:

    Gratulere Terje. Takk for all god hjelp. Grohe er like solid som deg. Koz deg som pensjonist.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse