loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
GODT I GANG: Rørleggerkjeden VB og Free Energy har inngått et strategisk samarbeid. VB Nore VVS i Oslo, her ved rørleggerlærling Johnny Dahlen og Marthe Lange, er en av VB-bedriftene som allerede har solgt HYSS-løsninger en stund.
GODT I GANG: Rørleggerkjeden VB og Free Energy har inngått et strategisk samarbeid. VB Nore VVS i Oslo, her ved rørleggerlærling Johnny Dahlen og Marthe Lange, er en av VB-bedriftene som allerede har solgt HYSS-løsninger en stund.

VB samarbeider med Free Energy

/ 2018-02-05 09:32:15

Rørleggerkjeden VB har inngått et strategisk samarbeid med Free Energy om deres hybridvarmepumpe. 

Varme og energi er et viktig satsningsområde for rørleggerkjeden VB og de rundt 200 medlemsbedriftene. Som et ledd i dette har VB inngått et strategisk samarbeid med Free Energy om leveranser, montering og service av det innovative Hyss-systemet (Hybrid Solar System) som Free Energy leverer.

Prisbelønt varmepumpe

Free Energy er en norsk leverandør av varmepumper som er kjent for sin innovative og prisbelønte hybridvarmepumpe. Varmepumpen kombinerer en moderne bergvarmepumpe med termiske solfangere og gir dobbel så stor årsvarmefaktor som Enovas nyeste energimåling av tradisjonelle bergvarmepumper.

Flere av rørleggerbedriftene i VB har allerede testet ut varmepumpesystemet og er svært fornøyd med å kunne tilby en så god løsning i markedet.

Eksklusiv avtale

– Med dette samarbeidet kompletterer vi vårt sortiment av varmepumper og sikrer at rørleggerbedriftene i VB får eksklusiv tilgang til det miljøeffektive Hyss-systemet. Med våre 200 rørleggerbedrifter gjør vi denne nyskapende vamepumpeløsningen tilgjengelig for kunder i hele landet, sier leder for marketing og kommunikasjon i VB, Rita Horsdal Jønsberg.

Hun betegner gjerne varmepumpeløsningen som varmebransjens ”Tesla”, siden den har beste ytelse, overvåkes online, betjenes med en iPad og programvaren oppdaterer seg automatisk.

Nybygg og erstatning

Samarbeidspartnerne mener Hyss passer svært godt for både nybygg og til å erstatte allerede eksisterende varmepumper.

– Hyss er spesielt interessant som alternativ til oljefyr, siden dette systemet gir størst besparelse, heter det i pressemeldingen fra selskapene som også viser til Enovas støtteordning på området.

–  Free Energys varmepumper er utviklet for det norske markedet og strømnettet, siden Hyss-pumper opp til 12 kW kun krever enfaset 16A. Det gjør installasjonen både enklere og til lavere kostnader for kunden. VB-bedriftene er svært kompetente med dyktige rørleggere som både har kunnskaper og ønsker å gjøre det lille ekstra for sine kunder, sier Marcus Kanewoff, daglig leder i Free Energy.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse