loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SATSER I NYE LOKALER: VB Moss Rørleggerservice åpnet sin nye butikk onsdag 10. januar. Her ser du daglig Ronny Myrseth, økonomiansvarlig Jan Erik Fotland, selger Grete Skar Nilsen, rørleggermester Eirik Kristiansen og butikksjef Line Terese Busch.
SATSER I NYE LOKALER: VB Moss Rørleggerservice åpnet sin nye butikk onsdag 10. januar. Her ser du daglig Ronny Myrseth, økonomiansvarlig Jan Erik Fotland, selger Grete Skar Nilsen, rørleggermester Eirik Kristiansen og butikksjef Line Terese Busch.

Feirer ny VB-butikk

/ 2018-01-10 13:46:25

I dag åpnet VB Moss Rørleggerservice sin nye butikk ved Rygge Storsenter.

Jan Erik Fotland og de 11 medarbeiderne i rørleggerbedriften ser frem til å vise frem den 215 kvm store butikken i Varnaveien 34 med baderomsmiljøer og utstyr til baderommet for kundene i Moss, Rygge, Råde, Son og Våler.

– Vi gleder oss til å ønske kundene våre velkommen til en topp moderne butikk hvor vi presenterer baderom for enhver smak og pengebok, sier økonomiansvarlig Jan Erik Fotland.

Jernbanen bak beslutningen

– Både en flisebutikk og boligbyggelaget holder til i samme bygg, så vi ser helt klart synergieffekter som kommer gamle og nye kunder til gode, fortsetter Fotland.

De gamle lokalene i Fjordveien skal rives i 2018 for å gjøre plass til jernbanen. Da det totalt 500 kvm store lokalet med gode parkeringsforhold ble ledig i et av Moss mest attraktive handelsområder, tok Fotland og daglig leder Ronny Myrseth beslutningen om å videreutvikle rørleggerbedriften og bygge opp en helt ny butikk.

Fotland og Myrseth eier sammen 90 prosent av selskapet som omsatte for 18 millioner kroner 2016 og fikk et driftsresultat på 1,8 millioner.

– Fornøyde kunder er det viktigste for oss. Kundene som kommer til oss skal oppleve vårt store utvalg av utstyr til badet og få hjelp til å velge kvalitetsvarer til sitt bad montert av våre dyktige fagfolk, sier Jan Erik Fotland.

VB siden 1999

VB Moss Rørleggerservice er store på rehabilitering av bad og utfører alle typer rørleggeroppdrag i Moss, Rygge, Råde, Son og Våler. I 1999 kjøpte bedriften opp en annen rørleggerbedrift, Høyden VVS.

Samme år gikk bedriften inn i rørleggerkjeden VB. I dag teller bedriften 12 medarbeidere, og VB Moss Rørleggerservice er blitt et veletablert firma med sunn økonomi.

– For VB som kjede er kundeopplevelsen viktig. De som besøker en av våre nær 100 butikker eller showroom skal få se de siste trendene kombinert med fagkunnskap og kvalitet. Vi er stolte av satsningen til vår rørleggerbedrift i Moss, de er en flott representant for VB. Vi gleder oss med Moss Rørleggerservice, sier leder for marketing i VB, Rita Horsdal Jønsberg.

Det blir åpningsfest i butikken til og med lørdag 13. januar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse