loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
PARTNERE: Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel AS og daglig leder Øystein Kjellsen i Varme og Bad AS. Nå har de signert samarbeidsavtale. (Foto VB).
PARTNERE: Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel AS og Øystein Kjellsen i Varme og Bad AS har signert en omfattende samarbeidsavtale. (Foto VB).

Byggmakker og VB samarbeider

/ 2017-06-28 14:11:30

Byggmakker og rørleggerkjeden VB skal samarbeide. Avtalen har en anslått verdi på rundt 160 millioner kroner.

– Avtalen innebærer at Byggmakker nå kan formidle rørleggertjenester sammen med synlige innredninger som møbler, servanter, dusjkabinetter og toaletter, sier administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel AS.

Byggmakker er av Norges ledende byggevarekjeder med 81 utsalgssteder over hele landet og selger til både forbrukermarkedet og proffmarkedet.  Årlig omsetning er over 6 milliarder kroner. Byggmakker er eid av finske Kesko, som er Nordens ledende byggevarekonsern.

Unik avtale

VB er en landsdekkende kjede, med mer enn 200 lokale bedrifter og over 1.650 fagfolk som leverer rørleggertjenester til hele Norge.

– Så vidt vi kjenner til er avtalen vi har inngått med Byggmakker helt unik i vår bransje. Vi tror den vil åpne mange spennende muligheter fremover både på privat- og prosjektmarkedet, ikke minst gjennom å tilby markedet våre produkter og håndverkermessige kompetanse. Hos nærmeste VB Rørlegger får kundene hjelp med alt fra rådgivning og planlegging til ferdig installert bad eller vannbåren varme og sparte energiutgifter. Gjennom avtalen har begge parter blant annet forpliktet seg til å bistå med opplæring i salg av komplette bad. Vi gleder oss til å sette i gang og er sikre på av avtalen vil bidra til å styrke begge merkevarene, sier daglig leder Øystein Kjellsen i VB.

Dekker kundebehovene

Byggmakkers ambisjon er at kunden skal få all nødvendig hjelp på ett sted. Kunden trenger fiks ferdige løsninger, og hos Byggmakker formidles nettopp det. Ved rehabiliteringer eller nybygg er kundene ofte usikre på bestilling av produkter, løsninger og installasjon innen bad og VVS. Nå vil de oppnå et komplett tilbud gjennom dette samarbeidet.

Avtalen med VB er en strategisk satsning på å utvikle en kjede i vekst og med tydelige ambisjoner.

– Med denne avtalen kan vi nå gjennom våre 81 butikker tilby våre kunder et enda mer komplett tilbud av både produkter og tjenester. Vi merker at mange, spesielt forbrukerkundene, ønsker å gå ett sted for å handle håndverkertjenester. Det å kunne samarbeide med en ledende og landsdekkende rørleggerkjede som VB vil gjøre dette mulig, sier Strand Jacobsen i Byggmakker Handel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse