loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
STOR AVTALE: Bjarne Harkinn fra If, Øystein Kjellsen og Morten Boye-Hansen fra VB, og Håvard Horn fra If. 
STOR AVTALE: Bjarne Harkinn fra If, Øystein Kjellsen og Morten Boye-Hansen fra VB, og Håvard Horn fra If.

VB inngår omfattende samarbeid med If

/ 2018-01-17 10:05:58

Forsikringsselskapet If og rørleggerkjeden VB har signert en samarbeidsavtale verdt over 300 millioner kroner over seks år.

Avtalen gjelder i hovedsak oppdrag i forbindelse med vannskader og den  trer i kraft umiddelbart.

Tillitserklæring

– Dette er en enorm tillitserklæring fra Nordens største forsikringsselskap, sier en godt fornøyd leder for salg på proffmarkedet i VB, Morten Boye-Hansen.

– Det er en tillitserklæring først og fremst gitt til de mange VB-rørleggerne som har utført jobben for If effektivt og skikkelig gjennom mange år tidligere.

If og VB innledet samarbeidet allerede høsten 2009 og startet umiddelbart arbeidet med å forbedre og utvikle avtalen til fordel for Ifs kunder. Blant annet ble oppdrags- og kommunikasjonsverktøyet In4mo tatt i bruk hos VBs rørleggere.

Grundig opplæring i prosedyrer og bestemmelser som gjelder i forsikringssaker gjennomføres jevnlig.  Hovedfokus har hele tiden vært på den opplevelsen uheldige If-kunder skal få når vannskaden har skjedd.

Ivaretar Ifs forpliktelser

I grove trekk omfatter avtalen at VB alltid ivaretar If sine forpliktelser overfor selskapets kunder i forbindelse med vannskader. Det dreier seg om både store omfattende skader til mindre uhell. Alt fra å rett og slett å stoppe vann som renner, til å gjennomføre arbeidet som er nødvendig for å erstatte det som er skadet.

Dette gjøres ofte i samarbeid med skadesaneringsselskaper og ansvarlige byggmestre. I tillegg skal VB også arrangere «VB Forsikringsdag» for samarbeidspartnerne til If over hele Norge.

STOR AVTALE OGSÅ I FJOR: Byggmakker og VB samarbeider

300.000 saker årlig

– Vi får inn 300.000 skadesaker hvert år og håndterer halvparten av disse innen 24 timer. Ni av ti kunder som har hatt en skade gir oss toppkarakter for vår skadebehandling, sier Bjarne Harkinn, innkjøpsansvarlig hos If og fortsetter:

– Ifs kunder skal være trygge på at det er de beste håndverkere som reparerer skaden og at den blir reparert som avtalt. Vi er godt fornøyd med denne avtalen, og ser frem til å utvikle samarbeidet med VB – til det beste for våre kunder, avslutter Bjarne Harkinn.

Lang avtaletid

I bransjen er det vanlig praksis at slike avtaler reforhandles og eventuelt fornyes med et eller to år av gangen.

– Å inngå en seksårig samarbeidsavtale med et skadeforsikringsselskap er nesten en nyhet i seg selv, forteller Boye-Hansen. Det er første gang avtale av en slik størrelse og varighet er inngått i Norge. Det er klart at vi er stolte av dette og gleder oss til å være rørleggeren til et av Norges største forsikringsselskap i mange år videre.

LES MER: Etablerer supplement til Vannskadekontoret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse