loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Fra venstre: Svein Martin Nygård, konferansier Marte Stokstad, Olaf Salvesen, Eli Vold, Øystein Foss og Simen Vikskjold - alle fra Foss Fabrikker.
STOLTE VINNERE: Svein Martin Nygård (t.v.), konferansier Marte Stokstad, Olaf Salvesen, Eli Vold, Øystein Foss og Simen Vikskjold – alle fra Foss Fabrikker.

Bademiljø feiret sine prisvinnere

/ 2017-03-29 09:49:03

Familiebedriften Foss Fabrikker på Birkeland ble en av prisvinnerne da Bademiljøs landsmøte feiret 2016.

Utmerkelsen som ble tildelt på landsmøtet til Bademiljø-kjeden i helgen, er en milepæl for Foss Fabrikker som gikk fra grossistdistribusjon til å bli direkteleverandør i 2016.

Familieeid

Foss Fabrikker på Birkeland er en familieeid bedrift som i dag ledes av andre generasjon Foss, ved Tone Foss By.

Bedriften designer, utvikler og produserer baderomsinnredninger i Fabrikken på Birkeland og markedsfører produktene som Foss Bad. Som snart 50-åring har Foss Fabrikker fått lov til å være med som leverandør i utviklingen av norske VVS-kjeder. Denne helgen deltok bedriften på landsmøtet til Bademiljø-kjeden, hvor medlemmer, leverandører og grossister var samlet.

Helt siden 1968 har Foss Fabrikker levert norskproduserte baderomsmøbler. Foss Fabrikker har 30 medarbeidere og er representert med fire salgsregioner i Norge. Selskapet omsatte for 90,3 millioner i 2015.

– Det å bli direkteleverandør har krevd store endringer i vår verdikjede, og derfor er det ekstra gøy å få en slik tilbakemelding fra medlemmene og kjedekontoret, sier Tone Foss By, daglig leder og eier av Foss Fabrikker.

Mange priser

Her er de andre prisene som ble delt ut under landsmøtet til Bademiljø sist helg:

Leverandørprisene

  • Årets tekniske leverandør: Armaturjonsson AS
  • Årets grossistleverandør: FM Mattson Mora Group AS

 

Bademiljø Årets grossistleverandør FM Matttson M Mora GroupGROSSISTVINNER: Årets grossistleverandør ble FM Mattson Mora Group AS.

 

Bademiljø Årets tekniske leverandør Armaturjonsson TEKNISK VINNER: Årets tekniske leverandør: Armaturjonsson AS.

 

Medlemsprisene

  • Årets markedsfører: Geir Sirnes fra Rørlegger Geir Sirnes AS
  • Årets tøffing: VVS Expo- Line Marita Amundsen, Mari-Ann Amundsen og Kenneth E. Skogsrud
  • Årets hederspris: Geir Øybost fra Gården Rørleggerservice AS

 

Årets markedsfører- Geir Sirnes fra Rørlegger Geir Sirnes ASMARKEDSVINNER: Geir Sirnes fra Rørlegger Geir Sirnes AS.

Comfort Årets tøffing- VVS Expo- Line Marita Amundsen, Mari-Ann Amundsen og Kenneth E. SkogsrudTØFFINGER: Kenneth E. Skogsrud og Mari-Ann Amundsen  for VVS Expo på Alnabru. 

Bademiljøs hederspris Geir ØybostHEDERSPRISEN: Geir Øybost fra Gården Rørleggerservice AS.

Møtte sin nye sjef

Landsmøtet ble også en mulighet for Bademiljøs nye administrerende direktør, Thorbjørn Theie, til å introdusere seg selv for leverandører og medlemmer, og få mulighet til å bli kjent med dem. Selv har han følgende kommentar til landsmøtet:

– Det har vært noen meget spennende og ikke minst lærerike dager og mitt totalinntrykk er veldig bra. Det er veldig mye som tilsier at mye riktig er blitt gjort i kjeden og at Bademiljø er på rett spor – samtidig er det sikkert også mye som kan gjøres enda bedre fremover – heldigvis.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse