loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
VELKOMMEN: R2i-ansvarlig Rune Hansen (til høyre) hos Uponor AS ønsker Svein R. Andreassen velkommen på laget.
VELKOMMEN: R2i-ansvarlig Rune Hansen (til høyre) hos Uponor AS ønsker Svein R. Andreassen velkommen på laget.

Uponor styrker R2i-avdelingen

/ 2017-08-16 09:35:35

Uponor AS opplever en jevn økning i etterspørselen etter ferdigbygde skap (R2i), og har ansatt Svein R. Andreassen for å gi kundene enda bedre service.

Økt etterspørsel etter ferdigbygde skap (R2i), samt ønske om å tilby bedre dokumentasjon av skap-layout ved tilbud og produksjon, har resultert i et behov om å øke bemanningen på dette området hos Uponor AS.

De ferdigbygde skapene har i mange år blitt produsert hos Moss Jern- og Stanseindustri AS, og det er her Uponor har hentet sin nye fagmann.

Fagkunnskap

– Vi har et solid fotfeste i et marked som øker, og vi har funnet det riktig å styrke bemanningen ved å ansette Svein R. Andreassen, forteller R2i-ansvarlig Rune Hansen.

Andreassen har i sin forrige jobb arbeidet med konstruksjon og produksjon av R2i-skap gjennom en årrekke, og kjenner både produktene og markedet til Uponor AS godt.

Kvalitet og presisjon

– Produksjonen av ferdigbygde skap er hovedsakelig skreddersøm. Det stilles store krav til oss som leverandør når det gjelder presisjon og kvalitet. 3D-tegning av skap-layout som benyttes som dokumentasjon ved tilbud og produksjon vil luke bort misforståelser og redusere produksjonstiden, forteller Hansen, som er glad for å ha fått Andreassen med på laget.

Gode løsninger

R2i-produksjonen hos Uponor går veldig bra. Majoriteten av skapene er som nevnt spesialproduksjon, og det blir stadig mer avanserte løsninger som skal på plass.

– Uponors samlede bredde og faglige styrke innen tappevann og gulvvarme kommer til nytte når vi løser kundens utfordringer, understreker Hansen.

Salget øker

Ready to install-skap fra Uponor blir stadig mer populære. Årsaken til dette er redusert monteringstid, færre feilkilder, mindre svinn på arbeidsplassen og i tillegg sparer man penger på å overlate byggingen av skapene til spesialistene hos Uponor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse