loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
GULL: Grohes designteam jubler for prisene.
GULL: Grohes designteam jubler for prisene.

Prisdryss til Grohes designteam

/ 2018-03-20 10:18:20

Under iF Design Award 2018 gikk Grohe seirende ut med to gullpriser for Grohe Sense Guard og Grohe Essence Professional.

Hele syv priser ble tildelt Grohes produkter under den prestisjetunge konkurransen.

Grohe er Europas største og verdensledende produsent og leverandør av sanitærutstyr, og har allerede mottatt en rekke design-utmerkelser for produktene sine. Under iF Design Award fortsatte de seiersrekken.

Fremragende anerkjennelse

To av Grohes produkter mottok Gullprisen under prisutdelingen. Dette er en blant bransjens mest høythengende utmerkelser, og tildeles produkter med design i særklasse.

Sanitærproduktene imponerte juryen med sitt «elegante design og brukervennlige grensesnitt».

Leder av Grohes design-avdeling, Michael Seum, er veldig fornøyd med resultatet:

– Teamet mitt og jeg er utrolig stolt over å motta denne typen anerkjennelse for arbeidet vårt. Vi ser tilbake på 2017 som et vellykket år for vårt design. Disse utmerkelsene viser oss nok en gang at vår designfilosofi setter både brukervennlighet og design i høysetet, forteller Suem.

I tillegg til Gullprisen- tildelingene, mottok Grohe ytterligere fem iF Design-priser ved den årlige feiringen av designkvalitet: For Concetto Professional, Smart Control Round, Grohe Sense, Lineare New Collection og merkevarefilmen Grohe Design Showreel.

Rekordantall påmeldinger

I 65 år har iF Design Awards vært et verdenskjent varemerke for utmerket design. Med 6.402 oppføringer fra 54 land, satte konkurransen ny rekord i antall påmeldinger dette året.

Aldri før har det vært så mange produkter og produktdesign påmeldt i konkurransen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse