loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
JUBILERER: Tevas Fagdag arrangeres for 10. gang i Bergen 13. september. Bildet er fra en tidligere fagdag.
JUBILERER: Tevas Fagdag arrangeres for 10. gang i Bergen 13. september. Bildet er fra en tidligere fagdag.

Konfliktløsende fagdag i Bergen

/ 2018-08-30 10:21:06

13. september inviterer Tevas for 10. året på rad til Fagdag med temaet «samhandling, en løsning eller en utfordring?».

Bakgrunnen for valgte tema er et økende konfliktnivå i bygg-, anleggs- og eiendomsbransjen og et økende fokus på samhandling, samspill og kommunikasjon.

Gjennom en rekke foredrag vil det menneskelige aspektet i forbindelse med samarbeid i bransjen bli belyst.

Tevas er et selskap i Allier Gruppen og er en totalteknisk entreprenør for det profesjonelle markedet. Tevas tar det tekniske og økonomiske ansvaret for alle grensesnitt mellom de tekniske fagene rør, ventilasjon og elektro.

Møter kunder og konkurrenter

Ingunn Gjermundnes, daglig leder i Tevas har vært med å arrangere fagdagen siden starten.

– Vi ønsket en møteplass for våre kunder og en arena for faglig påfyll. I begynnelsen var tema veldig fokusert på energi, miljø og innovasjon, men de siste årene har det blitt mer fokus på innovasjon og nytenkning.

– Hvilke tanker har dere om Tevas Fagdag i årene som kommer?

– Fagdagen er en fin måte å profilere oss på og er noe vi er blitt kjent for. Utfordringen er å være relevant for våre ønskede målgrupper, men både evaluering og oppmøte tyder på at vi har klart begge deler – så langt. Så får vi fortsette å evaluere etter hvert arrangement.

– Hvordan er det å feire 10 års jubileum?

–Jeg er overrasket over at vi har kunnet holde på i 10 år og har hatt like godt oppmøte hver gang, det må bety at vi har gjort noe riktig og klarer å treffe kundene med både programmet og opplegget.
I tråd med tema for fagdagen vil Tevas sine søsterbedrifter og eiere for første gang være med å profilere seg på arrangementet. I tillegg er mange av konkurrentene deres også invitert.

LES MER: Her kan du se hele programmet for fagdagen

– Noen synes sikkert det er litt rart at vi inviterer våre konkurrenter til et slikt arrangement, men vi tror det vil både styrke og skjerpe oss.

Tror på aha-opplevelser

– Hva gleder du deg mest til på årets fagdag?

– Å treffe igjen alle som har deltatt tidligere. Jeg er også spent på foredragene, det er litt andre tema i år enn det vi har hatt før. Jeg tror vi får oss noen aha-opplevelser.

Tradisjonen tro avsluttes fagdagen også i år med film, i år er det den kritikerroste Skjelvet med Kristoffer Joner i en av hovedrollene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse