loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
GÅR GODT: Disse karene har god grunn til å smile. Rørleggerbedriften Ramsøy AS har hatt en eventyrlig vekst de siste tre årene. Det gode resultatet vises også på bunnlinja. Fra venstre daglig leder Dag Brenden og prosjektleder på bad og service, Lasse Løken.
GÅR GODT: Disse karene har god grunn til å smile. Rørleggerbedriften Ramsøy AS har hatt en eventyrlig vekst de siste tre årene. Det gode resultatet vises også på bunnlinja. Fra venstre daglig leder Dag Brenden og prosjektleder på bad og service, Lasse Løken.

32 ansatte fikk andel av overskuddet

/ 2018-01-04 09:20:22

Hos rørleggerbedriften Ramsøy AS på Lillehammer deler de ansatte 20 prosent av overskuddet.

Tekst og foto: Rune Midtskogen, Fagrådet for våtrom

– Alle har gjort en kjempejobb, sier daglig leder Dag Brenden (48) til Fagrådet for våtrom.

Den Godkjente våtromsbedriften kan se tilbake på en vanvittig vekst de siste årene, og gode tall på bunnlinja.

I 2014 omsatte rørleggerbedriften for drøye 38 millioner kroner. I fjor var omsetningen økt til 85 millioner.

Gode ordninger

Ramsøy AS eies av Hagen Holding AS, der Pål Hagen er eier.

Hvert år deler de ansatte 20 prosent av overskuddet. I fjor fikk 32 ansatte 2 milliner kroner på deling.

– Vi verdsetter høy arbeidsmoral og yrkesstolthet, samt at vi jobber aktivt med å ha et godt arbeidsmiljø og skape trivsel for de ansatte. Her har de ansatte helseforsikring, pensjonssparing på hele 7 prosent og de får firmaturer til utlandet. Dette er viktige elementer for å lykkes. Vi er alltid på søk etter dyktige rørleggere og prosjektledere, sier Brenden og prosjektleder på bad og service, Lasse Løken (45).

Fagrådet møter duoen i butikken på Lillehammer hvor de har en av innlandets flotteste utstillinger. Rørleggerfirmaet er en betydelig aktør på våtromsprosjekter – men også store på ulike byggeprosjekter.

Dekker etterutdannelsen

Rehabilitering av bad er et stort satsingsområde i tiden som kommer.

– Hver uke går det samme laget av rørleggere, tømrere, murere og elektrikere i gang med et nytt badeprosjekt. Vi jobber hele tiden for å levere de beste løsningene til kunden og etter gjeldende krav, forteller Løken.

– Det er hyggelig å se bedrifter som satser på kompetanse. Dette synes å være en gjennomgående trend blant Godkjente våtromsbedrifter, sier daglig leder i Fagrådet for våtrom, Cato Karlsen.

Ramsøy AS har fokus på kompetanse, og dekker etterutdannelse som mesterbrev og lignende. De siste tre årene har seks ansatte tatt mesterbrevet.

– Vi betaler mesterbrevet for de som ønsker å starte på videreutdanningen. Det er et kjempepluss at de ansatte ønsker mer kompetanse. Vi satser også stort på lærlinger, både yrkesskoleelever og voksenlærlinger. Vi har i dag fem lærlinger i bedriften, og er selvfølgelig godkjent lærlingbedrift, sier Brenden.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse