loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SIGNERING: Undervisningsbyggs Kjersti Grande (til venstre) og Flow Meisingseth VVS' Joakim Arnesen Geir Tunaal. (Foto: Benedicte Nylund, Undervisningsbygg)
SIGNERING: Undervisningsbyggs Kjersti Grande (til venstre) og Flow Meisingseth VVS' Joakim Arnesen Geir Tunaal. (Foto: Benedicte Nylund, Undervisningsbygg)

Rammeavtale til 60 millioner

Arne Kongsnes / 2018-05-25 13:27:11

Assemblin, Caverion, Andenæs VVS og Flow Meisingset VVS er tildelt Undervisningsbyggs rammeavtale for rørleggere. Totalverdien er 60 millioner kroner.

Kommunikasjonsrådgiver Benedicte Nylund i Undervisningsbygg opplyser til Rørfag at avtalen har en varighet på to år med muligheter for og forlengelse i ett pluss ett år.

Ny avtale

Utviklings- og kompetanseetatens (UKE) i Oslo kommune har allerede en rammeavtale for rørleggere.

– Grunnen til at Undervisningbygg nå inngår vår egen rammeavtale og dermed ikke benytter UKEs er fordi vi benytter rørleggertjenester ofte og i større omfang, slik at vi fort hadde beslaglagt alt av ressurser i UKEs avtale, forklarer Nylund.

11 konkurrerte

Flow Meisingset VVS er en en av de fire deltakerbedriften i den nye rammeavtalen, der til sammen 11 bedrifter konkurrerte om de fire geografiske soner i Oslo.

Undervisningsbygg Oslo KF er Oslos største eiendomsforvalter med ca. 1,3 millioner m2 fordelt på 177 skoler og 750 bygninger.

Vaktordning inkludert

Rammeavtalen gjelder rørleggerarbeider i forbindelse med akutte utbedringsarbeider, planlagte vedlikeholdsarbeider, årlig ettersyn av varmeanlegg samt kjølemediekretser og isvannskretser, ivaretakelse av væskekvalitet, innregulering og mindre rehabiliteringsprosjekter som Undervisningsbygg gjennomfører mens skolen er i drift.

Rammeavtalen inneholder også en 24 timers vaktordning for akutte oppdrag. Rammeavtalen vil ha en varighet på to år fra kontraktsinngåelse, med opsjon for oppdragsgiver på forlengelse i ett + ett år på de opprinnelige avtalevilkår.

Takker for tilliten

– Med den erfaring vi har opparbeidet fra drift av offentlige næringsbygg gjennom mange år, ser vi frem til å ta fatt på oppgaven med drift av rørtekniske anlegg på Oslo-skolene. Spesielt god erfaring har vi fra varmeteknisk oppgradering med fokus på forbedret energiøkonomi, der vi ser at våre foreslåtte tiltak gir store årlige driftsmessige besparelser, sier  salgs- og markedsansvarlig Joakim Arnesen i Flow Meisingset VVS, og legger til:

– Dette er blant våre satsningsområder, og vil i tillegg hjelpe oss å bygge ytterligere kompetanse på teknisk bygningsdrift i årene som kommer. Vi takker for tilliten Undervisningsbygg viser oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse