loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
AVTALEPARTNERE: Rune Martin Olsen i Ramirent og Line Ekroll Dyb i Norsk Rørallianse (NRA).
AVTALEPARTNERE: Rune Martin Olsen i Ramirent og Line Ekroll Dyb i Norsk Rørallianse (NRA).

Ramirent samarbeider med NRA

/ 2018-03-21 13:50:41

Ramirent og Norsk Rørallianse (NRA) har signert en treårig landsdekkende gjensidig avtale som omfatter alle eierbedriftene som er med i alliansen.

Den gjensidige nasjonale avtalen er den første i sitt slag som key account Rune Martin Olsen i Ramirent har fremforhandlet.

Ramirent er en ledende leverandør av utleieutstyr innen bygg og anlegg, industri, verft, offentlig sektor og privatmarkedet. Ramirent omsatte for 962 millioner kroner i 2016.

Like betingelser

Avtalen er gjensidig og tilbyr NRA sine eierbedrifter like betingelser på leie av utstyr fra Ramirent i hele landet. Samtidig gis NRA sine eierbedrifter tilgang til å jobbe på Ramirents installasjoner og moduler.

Disse bedriftene (og flere av dem har datterselskaper) er med i NRA: Allier Gruppen, Arve Hagen, Egeland Rør, K.Lund, Nilsson, Sig.Halvorsen, Terjesen, Telerør, Åge Nilsen og NRA Øst

– Avtalen legger til rette for gode lokale relasjoner og knytter eierbedriftene i NRA og de lokale avdelingene til Ramirent sammen, sier Olsen.

– Implementering av slike avtaler vil ta tid, men på sikt er jeg sikker på at dette vil føre til et positivt samarbeid for begge parter.

Styrker posisjonene

Denne gjensidige avtalen gir Ramirent mulighet til å styrke sin posisjon ytterligere innenfor det bransjesegmentet eierbedrifter til NRA representerer.

– Vi ønsker å knytte gode relasjoner til en allianse som har et bredt nasjonalt nedslagsfelt, understreker Olsen.

Første gang for begge

Norsk Rørallianse sine eierbedrifter sysselsetter om lag 2.000 personer og er en betydelig aktør i Norge.

– Dette er nytt for oss, og den første landsdekkende avtalen vi har gjort på produkter ut over VVS leverandører og grossister, forteller Line Ekroll Dyb, administrerende direktør i NRA.

– Samarbeidet viser at vi er en aktør som kan ta landsdekkende oppdrag, sier Dyb.

– Det er tøff konkurranse i vår bransje og stort press på marginene. Vi er derfor opptatt av å ha en effektiv organisering, og at vi har samarbeidsavtaler som kan gi oss flere oppdrag.

Startet i Porsgrunn

Det var Telerør, NRA sin eierbedrift i Porsgrunn, som først tok initiativet til en nasjonal avtale.

– De hadde jobbet med Ramirent lenge, og følte at dette kunne gi synergier til resten av organisasjonen. Det tar selvsagt tid å implementere en så omfattende avtale til alle medlemsbedriftene i NRA, men vi er godt i gang. Foreløpig har det gått veldig bra, og tilbakemeldingene er positive, sier Ekroll Dyb.

Et av de første prosjektene som NRA involveres i, er den nye E6 i Hedmark som skal stå ferdig i 2020, hvor Ramirent er tungt inne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse