loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SAMARBEIDER: Håvard Hildrum fra Flow Group (til venstre), Bjørn Svensen og Roar Svensen fra Ragnar Svensen AS og Mads Meisingset fra Flow Group.
SAMARBEIDER: Håvard Hildrum fra Flow Group (til venstre), Bjørn Svensen og Roar Svensen fra Ragnar Svensen AS og Mads Meisingset fra Flow Group.

Ragnar Svensen AS inn i Flow Group

/ 2017-06-14 13:31:17

Rørleggerbedriften Ragnar Svensen AS i Stavanger blir en del av Flow Group fra 1. september i år.

Tradisjonsrike Ragnar Svensen AS i Stavanger vil få hovedansvaret i Flow Group for B2B-markedet (business-to-business) i Stavanger og omegn.

Flow Group: Forventer 500 millioner i konsernomsetning i 2017

Lang historie

Ragnar Svensen AS har historikk tilbake til 1954, og lang erfaring og omfattende kompetanse innen B2B-marekdet i Stavanger og omegn.

Selskapet ledes i dag av Roar Svensen (3. generasjon) og med Bjørn Svensen (2. generasjon) som arbeidende styreformann.

Siste tilgjengelige regnskapstall (2015) for Ragnar Svensen AS viser en årsomsetning på 30,4 millioner kroner.

– Vi er meget godt fornøyd med å bli en del av Flow Group,  sier Bjørn og Roar Svensen.

Ønsker profesjonalitet

De har i lang tid fulgt prosessen som Flow Group har vært gjennom, og var allerede for flere år siden i nær dialog med Mads Meisingset, Greif Sæther og Ketil Mikalsen og mange andre VB-selskap om en mulig sammenslåing.

– Vi valgte den gang å fortsette utenfor en slik tett gruppering, men vi ser i dag at de planene og initiativene Flow Group allerede har iverksatt med markedsorientering mot B2B-segmentet, organisasjonsutvikling med innføring av ISO 9001 og Lean-metodikk metodikk, og en flerfaglig tilknytning innen rør, elektro, automasjon og ventilasjon er en type profesjonalisering som vi ønsker å ta del av, sier Bjørn Svensen.

Passer i planene

Flow Group, ved Mads Meisingset og Håvard Hildrum, er godt fornøyd med å få med Ragnar Svensen AS med på laget. De mener selskapet passer godt inn i den ekspansjonsplanen Flow Group har i Norge.

– Det blir ikke aktuelt å ta inn flere rørselskaper i Flow Group i Stavanger og omegn. All vår vekst i dette området innen rør skal skje gjennom Ragnar Svensen AS, sier styreleder Ketil Mikalsen i Flow Group.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse