loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
THE HUB: Oras skal levere rørkontrakten til hotellet The Hub. (Illustrasjon ved Lund + Slaatto Arkitekter)
THE HUB: Oras skal levere rørkontrakten til hotellet The Hub. (Illustrasjon ved Lund + Slaatto Arkitekter)

Oras vant rørkontrakten til The Hub

/ 2017-06-21 10:27:28

Betonmast Oslo AS valgte Oras som sin leverandør til «The Hub», Norges største hotell som gjenåpner i 2019.

Clarion Hotel Royal Christiania gjenåpner som «The Hub» i 2019, og blir med sine 810 rom og mer enn 3.000 m2 konferansedel Norges desidert største hotell.

«Det kuleste»

Hotellet ligger midt i Oslo like ved Oslo Sentralbanestasjon, og har vært et landemerke i byen siden Vinter-OL i 1952. Ifølge eier Petter Stordalen skal de 810 rommene bli fylt med det «kuleste som har vært gjort innen design og teknologi.»

Oras gleder seg

– For oss er dette prosjektet av betydelig størrelse og ikke minst spennende, sier direktør for distrikt Oslo, Akershus og Buskerud, Knut Sigvartsen i Oras.

Oras har lang erfaring fra leveranser av store prosjekter, og skal nå bruke prosjektlederen fra prosjektet på Gardermoen til dette nye prosjektet.

– Jeg har i mange år jobbet med slike store prosjekter, og trives med det. Jeg gleder meg til å ta fatt på denne utfordringen, sier prosjektleder Erik Langseth.

Støtter seg på Lean

– At bygget ligger sentralt midt i Oslo, er selvsagt fordelaktig for hotellet. For prosjektet er det derimot en utfordring med tanke på logistikk. Oras har heldigvis også erfaring med slike byggeplasser, og godt støttet av vår LEAN-prosess løser vi dette elegant, sier  Erik Langseth.

– Vi valgte Oras på denne entreprisen etter en grundig helhetlig vurdering hvor pris, gjennomføringsevne og ikke minst lysten til å være med på noe gøy var viktig, sier Guy Engvik, som er prosjekteringssjef for The Hub hos Betonmast Oslo.

Oras AS er et datterselskap av Bravida Norge AS og er Norges ledende VVS-entreprenør med 13 avdelinger og en årlig omsetning på 1.2 milliarder kroner. Oras har 700 medarbeidere.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse